Τελευταία νέα
Παπασταύρου στο N-ΔΕΘ Forum: Ο οδικός χάρτης για 30% φθηνότερο ρεύμα – Τι περιμένουμε από τις γεωτρήσεις στο Ιόνιο Σοφία Ζαχαράκη από ΔΕΘ: Τέλη Σεπτεμβρίου η 2η φάση διορισμού αναπληρωτών στα σχολεία Φωτιά στην Πηνεία Ηλείας – Επιχειρούν έξι αεροσκάφη Νέα Αριστερά: Κριτική στη συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – «Η πολιτική του πρέπει να ηττηθεί» Γερμανία: Αγωνία για το ποσοστό της ακροδεξιάς στις εκλογές της Σαξονίας-Άνχαλτ – Τα βασικά διακυβεύματα Θ. Κουφονικολάκου – ΕΛ.Α.Σ: Η χώρα χρειάζεται μία ικανή κυβέρνηση με σχέδιο ώστε να παράγει πλούτο βιώσιμα ΕΛ.Α.Σ.: Συγκρίνει το πρόγραμμά της με τις εξαγγελίες Μητσοτάκη- “Εκείνοι υπόσχονται, εμείς σχεδιάζουμε” Η κοντή μνήμη του Κυριάκου Μητσοτάκη Απ. Αποστόλου: Πολιτική χωρίς κοινωνία ΔΕΘ 2026: Αναλυτικά τα 17 μέτρα ύψους 2,2 δισ. ευρώ για επαγγελματίες, υπαλλήλους, επιχειρήσεις και οικογένειες Δήμας στο N-ΔΕΘ Forum: Στο 62% το Flyover – Στόχος να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2027 Κούσνερ από Κίεβο: «Προσβλέπουμε σε μεγαλύτερη πρόοδο στις ειρηνευτικές συνομιλίες»
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ – ΑΕΚ: Κοσμοσυρροή στην Τρίπολη για την κούπα

Ξεκίνησε το ταξίδι του τροπαίου της πρωταθλήτριας ΑΕΚ για την πανελλαδική και όχι μόνο περιοδεία του, με πρώτη στάση την Τρίπολη και την πλατεία Πετρινού.
Δεκάδες φίλαθλοι της Ένωσης όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν για να δουν από κοντά την κούπα και να φωτογραφηθούν μαζί της, παίρνοντας ως δώρο και ένα κασκόλ των κιτρινόμαυρων.
Επόμενη στάση το απόγευμα της Παρασκευής (19/06, 20:00) στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...