Τελευταία νέα
Τουρισμός: ΣΥΡΙΖΑ και ΕΛΑΣ καταγγέλλουν την «εργασιακή γαλέρα» με αφορμή το πρωτοσέλιδο της «Εφ.Συν.» Αποκαλύψεις Τσίπρα για το πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ. Ο Τρότσκι «επιστρέφει» στην Πρίγκιπο ΗΠΑ: Γυρίζουν την πλάτη στον Τραμπ οι Αμερικανοί – Στο 33% η δημοτικότητά του, αρνητικό ρεκόρ Ερντογάν: «Περιμένω να τηρηθεί η υπόσχεση Τραμπ για τα F-35» – Τι είπε για τη «Συμφωνία της Μέκκας» Ιράν: Απειλεί με «πλήρη επίθεση» μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις – Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ Πολύτιμα πετράδια ιστορικής μνήμης Φωτιά στη Σαλαμίνα: Ξεκινούν οι αυτοψίες – Πόσα σπίτια έχουν υποστεί ζημιές, «ευτυχώς που φυσούσε βοριάς» Καιρός: Εως 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Πού αναμένονται τοπικές βροχές Σίφνος: Μυστήριο με την πτώση του ελικοπτέρου – Τι εξετάζουν οι αρχές, τα κρίσιμα λεπτά πριν από την τραγωδία Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 18 Αυγούστου Δισεκατομμύρια για τη στέγη, αλλά χωρίς ορατή λύση στο στεγαστικό
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ – Αλμέιδα: «Παίκτης-νικητής ο Πινέδα, τον περιμένω με ανοιχτές αγκάλες»

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα, η Μοντερέι νίκησε 3-2 τη Σάντος Λαγκούνα, στην πρεμιέρα της Apertura 2026 της Liga MX.
Σε συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για τη μεταγραφή του Μεξικανού. Ο Αργεντινός πρώην προπονητής της ΑΕΚ είπε πως “είμαι χαρούμενος που ο σύλλογος απέκτησε τον Ορμπελίν. Είναι ένας παίκτης-νικητής, όπου κι αν έχει πάει έχει κατακτήσει τίτλους και αυτό λέει πολλά για έναν ποδοσφαιριστή. Παραμένει ένας ταπεινός νέος άνθρωπος, η φήμη δεν τον έχει αλλάξει και γι’ αυτό τον επιλέγω πάντα όπου κι αν προπονώ”.
Ο Αλμέιδα συνέχισε, λέγοντας το εξής: “Ο Ορμπελίν βρίσκεται σε ένα σημαντικό σημείο της ζωής του και, εκτός αυτού, είναι Μεξικανός. Ευχαριστώ τη διοίκηση που τον έφερε, είμαι χαρούμενος επειδή ενισχύουμε την ομάδα με έναν παίκτη που είναι πολύ καλός στη θέση του. Μπορεί να αγωνιστεί ως επιθετικός μέσος, ακραίος αμυντικός, επιθετικός, πλέι μέικερ ή αμυντικός μέσος.
Είναι ο Ορμπελίν Πινέδα. Τον ξέρω από τα 19 του. Ξέρω τι θα προσφέρει και ξέρω τι προσφέρω εγώ στην ομάδα. Του εύχομαι τα καλύτερα και τον περιμένω με ανοιχτές αγκάλες. Ξέρει ότι τον εκτιμώ ως άνθρωπο και ως παίκτη”.
Στη συνέχεια, στάθηκε στον χαρακτήρα του Πινέδα, λέγοντας πως ο Μεξικανός “παραμένει ένας ταπεινός νέος άνθρωπος, η φήμη δεν τον έχει αλλάξει και γι’ αυτό τον επιλέγω πάντα όπου κι αν προπονώ”.
Ο Αργεντινός μίλησε και για τη φιλοσοφία του, όσον αφορά τον χρόνο συμμετοχής των ποδοσφαιριστών του: “Ποτέ δεν εγγυώμαι σε έναν ποδοσφαιριστή ότι θα είναι βασικός. Το γνωρίζει κι εκείνος, γιατί υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή ανάμεσα σε αυτό που θέλω από έναν παίκτη και σε αυτό που τελικά βλέπω στο γήπεδο”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...