Τελευταία νέα
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το φορολογικό νομοσχέδιο Μπαράζ προκλήσεων στο Αιγαίο -Τουρκικά αλιευτικά διέσχισαν τις Κυκλάδες «Θα σε γ@@@@ ξεφτίλα» – Τι έγραφε το απειλητικό E-mail στον Τσιάρα Ζαχαράκη για τις 17χρονες στην Ηλιούπολη: «Πολιτεία, ΜΜΕ, κοινωνία έχουμε χρέος να σεβαστούμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους» Βουλή: Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια το φορολογικό νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΟΟ ΠΑΣΟΚ: Αίτημα για ακρόαση στη Βουλή των Τζαβέλλα και Ντεμίρη Βουλή: Θετική ως επί το πλείστον η αποτίμηση των νέων διατάξεων του κληρονομικού δικαίου, από τους προσκεκλημένους φορείς Ο Τσουκαλάς βάζει stop στις επιθέσεις σε Τσίπρα από Αναστασίου και Διαμαντοπούλου Ζωή Κωνσταντοπούλου για την τραγωδία στην Ηλιούπολη: Βούτηξαν στο κενό εξαιτίας της αποτυχίας της Πολιτείας να τις προστατεύσει Διαμαντοπούλου επιτίθεται στον Τσίπρα για το rebranding Υποκλοπές: Το ΠΑΣΟΚ ζητά να κληθούν στη Βουλή ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο διοικητής της ΕΥΠ Για την Ελένη Βαρίκα (1949-2026)
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ – Ατρόμητος: Παίρνει δανεικό τερματοφύλακα από τη Σαμπντόρια

Με μια ενδιαφέρουσα κίνηση αναμένεται να συμπληρώσει τη δυάδα τερματοφυλάκων ο Ατρόμητος, μετά τον τραυματισμό του Αλεξέι Κοσέλεφ (θα χάσει σημαντικό μέρος της εναπομείνασας σεζόν, ενώ φυσικά υπάρχει ως 3ος και ο Βασίλης Αθανασίου).
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Περιστεριώτες βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Βέλγου τερματοφύλακα Γκαετάν Κουκ, ως δανεικό από τη Σαμπντόρια μέχρι το φινάλε της σεζόν, με τη συμφωνία των δύο ομάδων να συμπεριλαμβάνει και οψιόν αγοράς. Ουσιαστικά, αυτή τη στιγμή τα δύο κλαμπ βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων.
Ο 27χρονος πορτιέρε (1,87μ.) αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Γκενκ, με την οποία μέτρησε 23 συμμετοχές. Οι πέντε εξ αυτών, μάλιστα, στον όμιλο του Champions League το 2019.
Ενδιάμεσα είχε δοθεί δανεικός στη Λόμελ (34 συμ.), ενώ το 2020 παραχωρήθηκε στη Μαλίν. Ύστερα από μία γεμάτη τετραετία (124 συμ.) μετακόμισε στην πρώτη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας και στην Αλ Ορομπάχ (33 συμ.), από την οποία τον απέκτησε τον περασμένο Αύγουστο η Σαμπντόρια.
Με την ομάδα της Γένοβας, ωστόσο, δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο (δύο συμμετοχές στη Serie B), γεγονός που αξιοποιεί ο Ατρόμητος, ώστε να τον κάνει δικό του.
Η χρηματιστηριακή αξία του Κουκ στο transfermarkt κυμαίνεται στο 1 εκατ. ευρώ.
Αυτή, λοιπόν, αναμένεται να είναι η 4η μεταγραφή του -ιδιαίτερα δραστήριου- Ατρόμητου μετά τις σούπερ κινήσεις με Τσούμπερ-Μήτογλου, αλλά και Ουκάκι για τα εξτρέμ. Κι απ’ ό, τι φαίνεται δεν θα είναι και η τελευταία…

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...