Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Βραβείο για άσο του ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ψηφίστηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου γκολ της φετινής σεζόν, για το τέρμα που σημείωσε απέναντι στην ΑΕΚ.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:
Το γκολ του Γιάννη Κωνσταντέλια κόντρα στην ΑΕΚ συγκέντρωσε το 38,53% των ψήφων και κατέκτησε την πρώτη θέση. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε τη λάθος πάσα του Μουκουντί και με εντυπωσιακή προσποίηση άφησε εκτός φάσης τον τερματοφύλακα, σκοράροντας σε κενή εστία.
Στη δεύτερη θέση, με 28,62%, βρέθηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης για το γκολ του απέναντι στη Ριέκα, όταν μετά από πάσα του Κωνσταντέλια απέφυγε τον αντίπαλο αμυντικό και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Τρίτος στις προτιμήσεις του κοινού ήταν και πάλι ο Κωνσταντέλιας, με 8,07%, για το γκολ του κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με ωραία ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...