Τελευταία νέα
Ο Μητσοτάκης, η καθαρίστρια στον Βόλο και ο Λαζαρίδης Μ.Χαρακόπουλος στη Διεθνή Γραμματεία της ΔΣΟ: Η παγκόσμια κοινότητα έχει εισέλθει σε ταραγμένα και αχαρτογράφητα ύδατα Παύλος Πολάκης: Η παραίτηση Λαζαρίδη χαστούκι στο παρακράτος και στην ψευτοαριστεία του Μητσοτάκη» Την Τρίτη στη Λέσβο ο Ν. Ανδρουλάκης για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων λόγω του αφθώδους πυρετού Ηρώ Διώτη: Ακόμα και για Μητσοτάκη, εκπλήσσει το μέγεθος της εργαλειοποίησης Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης – Το παρασκήνιο της παραίτησης Άδωνις Γεωργιάδης: Διέταξα ΕΔΕ για την τραγική συκοφαντία, η Μυρτώ διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει Μ.Χρυσοχοΐδης από Ηράκλειο: «Η μάχη την οποία δίνουμε δεν έχει ούτε χρώματα, ούτε κομματική διάσταση» Γεωργιάδης: Διέταξα ΕΔΕ για την τραγική συκοφαντία, η Μυρτώ διασωληνώθηκε πριν πεθάνει Σιακαντάρης: Μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας το “μανιφέστο” Τσίπρα- Η αιχμή στο ΠΑΣΟΚ (ηχητικό) Στο Ναύπλιο ο Δ. Κουτσούμπας για εκδήλωση μνήμης στην Ακροναυπλία Επιστολή της Ελλάδας στον ΟΗΕ για την Τουρκία: «Αναφαίρετο το δικαίωμα στα 12 μίλια»
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Γερεμέγεφ και Τετέι υποψήφιοι για το γκολ της βραδιάς στο Europa League

Η UEFA συμπεριέλαβε το βράδυ της Πέμπτης τα τέρματα των Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και Ανδρέα Τετέι στα υποψήφια για το κορυφαίο γκολ των πρώτων αγώνων της ενδιάμεσης φάσης του Europa League.
Ο Σουηδός επιθετικός του ΠΑΟΚ με το καταπληκτικό βολέ του μείωσε σε 1-2 κόντρα στη Θέλτα για τον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ η ατομική ενέργεια του διεθνούς Έλληνα επιθετικού του Παναθηναϊκού έδωσε προσωρινό προβάδισμα (2-1) στους πράσινους κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.
Μαζί τους στη λίστα βρίσκονται και τα γκολ των Σον και Μουρίγιο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...