Τελευταία νέα
Κωνσταντοπούλου: Η άρση ασυλίας, η ένταση και το σχόλιο Καιρίδη «Και οι κότες έχουν δικαιώματα» Εσθονία: Αεροσκάφος του ΝΑΤΟ κατέρριψε «αδέσποτο» ουκρανικό drone Θεμιστοκλέους: Το ΕΣΥ έγινε ξανά ελκυστικό για τους νέους ιατρούς (vid) Γεωργιάδης: Ο κ. Ανδρουλάκης δεν δικαιούται να κουνάει το δάχτυλο στη ΝΔ ΠΑΣΟΚ για άρνηση Τζαβέλλα να πάει στη Βουλή: «Ζούμε αλλεπάλληλες σκηνές στο έργο της συγκάλυψης» Μητσοτάκης για τη Γενοκτονία των Ποντίων: «Σήμερα η καρδιά του Ελληνισμού χτυπά στο ρυθμό της λύρας» Κωνσταντοπούλου: Ζήτησε την εξαίρεση Γεωργαντά από τη συζήτηση άρσεων ασυλίας της για ένα… φιλί από τον Γεωργιάδη Γερμανία: Ισχυρή έκρηξη από διαρροή αερίου ισοπέδωσε πολυκατοικία – Τρεις αγνοούμενοι ΣΥΡΙΖΑ /Παναγιωτόπουλος: “Στις εκλογές θα κατέβουμε όλοι μαζί με τον Τσίπρα” Ισπανία: Για ξέπλυμα χρήματος κατηγορείται ο σοσιαλιστής πρώην πρωθυπουργός Λουίς Θαπατέρο Εκβιασμοί στα Βορίζια: Πώς αποκαλύφθηκε το κλίμα τρόμου που είχαν επιβάλει ο θείος και τα ανίψια του – Βαρύ το κατηγορητήριο Νέα έρευνα: Κοινό φάρμακο για το άσθμα πολλά υποσχόμενο κατά των επιθετικών καρκίνων
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ – Δούκας: «Πάει εξαιρετικά ο Βοτανικός, θα διατηρηθεί η ιστορική κερκίδα στη Λεωφόρο»

Τη διαβεβαίωση πως τα έργα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό προχωρούν πολύ καλά έδωσε ο Χάρης Δούκας.
Ο δήμαρχος Αθηναίων αποκάλυψε, μάλιστα, ότι θα βρεθεί τελικά τρόπος για να διατηρηθεί η κερκίδα της Θύρας 13 στη Λεωφόρο.
«Το γήπεδο πάει εξαιρετικά. Τέλος Ιουνίου έρχεται και το στέγαστρο από την Ιταλία. Θα πάω κι εγώ εκεί. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία, προχωράνε και τα έργα τα γύρω-γύρω, ‘τρέχει’ και του Ερασιτέχνη.
Είναι σημαντικό για παράδειγμα ότι υπάρχουν νέοι οδικοί άξονες, οκτώ χιλιόμετρα, τα δύο χιλιόμετρα είναι μια νέα κεντρική λεωφόρος, λεωφόρος Προφήτη Δανιήλ, με δύο και δύο λωρίδες, η οποία θα είναι νέα κεντρική αρτηρία στον Ελαιώνα και θα δώσει μια διέξοδο στο χάος που δημιουργείται στον Κηφισό. Είναι έργα που δίνουν μεγάλη πνοή.
Το αμέσως επόμενο διάστημα δίνουμε 25 στρέμματα με πράσινο, γήπεδα μπάσκετ, πάρκα σκύλων, κάτω από τη Λεωφόρο Αθηνών. Αμέσως μετά ξεκινά το δεύτερο κομμάτι της Ανάπλασης με το ‘Απόστολος Νικολαΐδης’, θα γίνει εκεί μουσείο και πάρκο και νομίζω ότι θα βρούμε μια δυνατότητα να διατηρηθεί η ιστορική κερκίδα», τόνισε στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...