Τελευταία νέα
Nations League: «Όρθια» η Ιταλία στο Παρίσι, θρίαμβοι για Βέλγιο και Πολωνία Ενωτικός Δένδιας από τον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη – Ποτέ δεν πλήγωσα τη ΝΔ» Η κακοκαιρία κλείνει τους δρόμους στην Κρήτη – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων Καύσιμα: Ο εκβιασμός Τραμπ και οι χαοτικές διαπραγματεύσεις για το ντίζελ που δίχασαν και εξόργισαν τους Ευρωπαίους Παναθηναϊκός: Επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μακάμπι και «3 στα 3» στη Euroleague Αλ. Τσίπρας: «Μια χώρα που δεν παράγει δεν έχει ελπίδα» – Τι είπε στη συνάντηση με τους αλιείς Στήριξη Ρούμπιο σε Γκιλφόιλ και Κάθετο Διάδρομο- “Εκτιμούμε το έργο της” Λιακούλη κατά Μητσοτάκη: «Τεμάχισαν τον Όλυμπο – Απέκλεισαν τη Θεσσαλία» Διαρροή e-mail αποδήμων: Τι αποζημίωση πήρε πολίτης από το Δημόσιο Στο πλευρό των αλιέων ο Τσίπρας: Στο επίκεντρο τα προβλήματα του κλάδου Εντυπωσιακή η συγκέντρωση Δένδια στον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη» [βίντεο] Γρ. Θεοδωράκης: “Να μπει τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και των απευθείας αναθέσεων”
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΕΚ συνδέθηκε ξανά με τον Μπλάθκεθ

Το όνομα του Αϊμάρ Μπλάθκεθ επανέρχεται στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ, καθώς νέο δημοσίευμα από την Ισπανία κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ένωσης για τον 20χρονο επιθετικό της Βαλένθια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι εκπρόσωποι του υψηλόσωμου φορ (1,94 μ.) βρέθηκαν στα γραφεία της Βαλένθια, όπου συζήτησαν με τη διοίκηση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή και το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027.
Από τον προσεχή Ιανουάριο, ο Μπλάθκεθ θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος με άλλες ομάδες.
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι, πέρα από την ΑΕΚ, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκδηλώσει και η Γκρασχόπερς. Υπενθυμίζεται ότι ισπανικά ΜΜΕ είχαν συνδέσει ξανά τον νεαρό επιθετικό με την Ένωση και στις 17 Ιουλίου.
Ο Μπλάθκεθ μετρά συνολικά 47 συμμετοχές με τη Βαλένθια Μεστάγια, έχοντας απολογισμό πέντε γκολ και μία ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...