Τελευταία νέα
Χιώτης μετά τη μήνυση του Δουδωνή: «Πάει αυτός, το έκαψε το χωραφάκι του» Εκτάκτως στην Αθήνα η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι μετά από εισαγωγή σε νοσοκομείο της Λάρισας λόγω αδιαθεσίας Απ. Τζιτζικώστας: «Η ΕΕ διαθέτει επαρκή ποσότητα καυσίμων για αεροδρόμια και αεροσκάφη για το επόμενο διάστημα» Καριέρα-εξπρές χωρίς πτυχίο, αλλά με… γνωριμίες: Στο στόχαστρο ο Λαζαρίδης για αμοιβές και προσόντα Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη – Κ. Γκιλφόιλ στο Μέγαρο Μαξίμου Γιώργος Μυλωνάκης: Συνεργάτες και κυβερνητικά στελέχη στο πλευρό του υφυπουργού στον «Ευαγγελισμό» για 3η μέρα – Σταθερή η κατάστασή του Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη – Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο Μέγαρο Μαξίμου Φάμελλος για Γεωργιάδη: «Αν ο Μητσοτάκης δεν τον διώξει, είναι ίδιος και χειρότερος» Σ. Φάμελλος: Αν ο κ. Μητσοτάκης διαφωνεί με όσα λέει ο υπουργός του, πρέπει να τον διώξει σήμερα Boρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν υπάρχει πολιτικό σκάνδαλο, η αντιπολίτευση δεν έχει τίποτα άλλο να πει Τ. Θεοδωρικάκος: Τρία νέα αναπτυξιακά καθεστώτα για μεταποίηση, μεγάλες επενδύσεις και παραμεθόριες περιοχές Άδ. Γεωργιάδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι δικογραφίες που έχουν έρθει στη Βουλή δεν έχουν ποινικά ζητήματα
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Η Μπέριλ ΜακΚίσικ μαθαίνει ελληνικά με δάσκαλο τον γιο της

Ένα ιδιαίτερα τρυφερό και διασκεδαστικό στιγμιότυπο μοιράστηκε η Μπέριλ ΜακΚίσικ στο Instagram, δείχνοντας τη χαρά και τις δυσκολίες της… εκμάθησης ελληνικών με τη βοήθεια του γιου της.
Η σύζυγος του γκαρντ του Ολυμπιακού δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ο 4χρονος γιος της προσπαθεί επίμονα να της μάθει τη λέξη «πεταλούδα». Το βίντεο ξεκινά με τον μικρό να της δίνει μία ζωγραφιά, μια πολύχρωμη πεταλούδα που έφτιαξε ο ίδιος και στη συνέχεια ξεκινά η «πρόβα». Εκείνος συλλαβίζει υπομονετικά τη λέξη ξανά και ξανά, ενώ η Μπέριλ προσπαθεί να την προφέρει σωστά, αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.
Κάθε προσπάθειά της συνοδεύεται από μικρά λάθη, κάτι που προκαλεί γέλια και στους δύο. Η Μπέριλ μάλιστα αυτοσαρκάζεται στη λεζάντα, γράφοντας πως αυτή τη φορά «δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς λέγεται η πεταλούδα στα ελληνικά». Αν και δεν κατάφερε να πει σωστά τη λέξη, όπως λέει, γνωρίζει πλέον σχεδόν τέλεια τη λέξη «παντελόνια».
Το βίντεο έγινε αμέσως viral στους φίλους του Ολυμπιακού και όχι μόνο, με πολλούς να σχολιάζουν την όμορφη σχέση μητέρας–γιου και την προσπάθεια της Μπέριλ να μάθει τη γλώσσα της χώρας που την φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια.

 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...