Τελευταία νέα
Ν.Χαρδαλιάς: Χρηματοδότηση 7,6 εκατ. ευρώ για έξι δομές αντιμετώπισης άνοιας, alzheimer και αυτισμού Κουτσούμπας: Θράσος να μιλάτε για διαχρονικές παθογένειες και αστοχίες Δ.Κουτσούμπας: Κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι, ούτε παραιτήσεις και ανασχηματισμοί σώζουν την κυβέρνηση Τσουκαλάς: «Θεσμικό κατάντημα για τη χώρα είναι ότι παραμένει υπουργός ο κ. Γεωργιάδης» Δημοσκόπηση Public Issue: Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται τους θεσμούς, το Μαξίμου τους ευτελίζει – Βελτίωση στα χρόνια Τσίπρα Καρυστιανού: Κατάντησαν την Ελλάδα σε κράτος παρανομίας και αδικίας Φάμελλος: «Κύριε Μητσοτάκη είστε ένας διαπλεκόμενος και εκβιαζόμενος πρωθυπουργός» Φάμελλος: Διεφθαρμένη η κυβέρνηση, καλύπτει τους απατεώνες και τους κλέφτες Γεωργιάδης: «Η Μυρτώ έφτασε στο νοσοκομείο με τις τελευταίες της ανάσες» Κουτσούμπας: Ούτε παραιτήσεις, ούτε ανασχηματισμοί σώζουν την κυβέρνηση Κ.Τσουκαλάς: Οι μάσκες έπεσαν Μαρία Καρυστιανού: Επανεμφάνιση με διάγγελμα για το κράτος δικαίου και επίθεση σε Μητσοτάκη και Τσίπρα – «Όλοι τους είναι συνένοχοι»
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Γιάννης αποθεώθηκε από το κοινό των Μπακς για την παραμονή του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρέμεινε στο Μιλγουόκι και στην πρώτη του παρουσία στο “Fiserv Forum” μετά την εκπνοή της trade deadline, ο “Greek Freak” αποθεώθηκε από τον κόσμο.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ βρέθηκε με την οικογένειά του στο γήπεδο, ενώ Μπόμπι Πόρτις και Θανάσης Αντετοκούνμπο πήραν το μικρόφωνο και τον αποθέωσαν στο κέντρο του γηπέδου, με τον κόσμο να φωνάζει “MVP”.
“Είμαι περήφανος για σένα, η ομάδα είναι περήφανη για σένα, όλοι είναι περήφανοι για σένα”, είπε ο αδελφός του Γιάννη.
“Θέλουμε να συγχαρούμε τον συμπαίκτη μας, Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έγινε ξανά All-Star. Εκτιμάμε όσα κάνεις για την πόλη, για την ομάδα, για την οικογένειά σου, συγχαρητήρια”, ήταν τα λόγια του Πόρτις.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...