Τελευταία νέα
Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στο Μουσείο της Ακρόπολης για το δείπνο της UNESCO – Καλεσμένη και η Άννα Βίσση Champions League: Επίδειξη δύναμης από Μπάγερν, Γιουνάιτεντ και… την Κόμο του Δουβίκα FIFA: Παρά τον σάλο, ο Ινφαντίνο οδεύει προς επανεκλογή στην προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας To συλλυπητήριο μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για την απώλεια του Αλέκου Καλύβη Τουρκία: Φυλακή σε Βρετανό τουρίστα, που εκνευρίστηκε κι έφτυσε τη σημαία της χώρας Στην κορυφή της Super League ο Παναθηναϊκός με «τριάρα» και «3 στα 3» Σφοδρή κόντρα Σδούκου – Καραμέρου με αφορμή τις προσλήψεις αναπληρωτών: “Γιατί κοροϊδεύετε τον κόσμο;” Πέθανε ο Αλέκος Καλύβης, σημαντική μορφή της Αριστεράς και του συνδικαλιστικού κινήματος Δημοσκόπηση GPO: Ποιο κόμμα προκρίνουν οι πολίτες για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της διαφθοράς Δάφνη: Σοβαρό λάθος σε βρεφονηπιακό σταθμό – Έβαλαν απορρυπαντικό στο φαγητό αντί για ξύδι ΔΕΘ 2026: Με μήνυμα για «κάθαρση και λογοδοσία» παρουσιάζει το πρόγραμμα της η Μαρία Καρυστιανού Έκρηξη Πολάκη για το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη: «Δύο άσχετοι πουλούσαν μαγικά φίλτρα και ελιξήρια νεότητας»
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ – Πόποβιτς: «Δούλεψα σκληρά για να φτάσω ως τον Ολυμπιακό»

Ο Μπάλσα Πόποβιτς πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, εκφράζοντας τη χαρά του για τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες και υπογραμμίζοντας το μέγεθος του συλλόγου.
Ο 26χρονος Μαυροβούνιος τερματοφύλακας χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό έναν από τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, επισημαίνοντας ότι η ολοκλήρωση της μεταγραφής αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών του.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί γνωρίζω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός. Είναι ένας ευρωπαϊκός γίγαντας. Για εμένα και την οικογένειά μου είναι μεγάλη ανακούφιση που υπέγραψα εδώ, γιατί μόνο οι δικοί μου άνθρωποι γνωρίζουν πόσο σκληρά εργάστηκα για να φτάσω σε αυτό το σημείο», ανέφερε.
Ο Πόποβιτς περιέγραψε και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι θεωρεί τον εαυτό του έναν σύγχρονο τερματοφύλακα, που συνδυάζει αποφασιστικότητα και θάρρος μέσα στο παιχνίδι.
«Πιστεύω πως είμαι ένας μοντέρνος τύπος τερματοφύλακα, θαρραλέος και αποφασιστικός. Δουλεύω καθημερινά σκληρά και ήθελα πολύ να βρεθώ στον Ολυμπιακό», σημείωσε.
Με αφορμή την παρουσίαση του νέου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Μαυροβούνιος πορτιέρε εξέφρασε την πεποίθηση ότι το νέο γήπεδο θα αποτελεί ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης, ενώ έστειλε και το πρώτο του μήνυμα προς τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων».
«Δεν έχω επισκεφθεί ακόμη το νέο μας γήπεδο, όμως πιστεύω ότι θα είναι ένα σύγχρονο και από τα πιο όμορφα της Ευρώπης. Θέλω να πω στους φίλους του Ολυμπιακού πως είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να τους συναντήσω στις εξέδρες», δήλωσε ο νέος τερματοφύλακας των Πειραιωτών.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...