Τελευταία νέα
Το «ευχαριστώ» του Αντόνιο Κόστα για την παραχώρηση του ελληνικού πρωθυπουργικού αεροσκάφους που τον μετέφερε στον Περσικό Στο ΔΝΤ ο Πιερρακάκης: «Ανθεκτικότερη η Ευρώπη, αλλά παραμένει ευάλωτη στα ενεργειακά σοκ» Ευτύχης Αρχοντάκης: Ο Χανιώτης γιατρός που χειρούργησε τον Γιώργο Μυλωνάκη είναι «σωτήρας» πολλών ασθενών Επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Ν.Ανδρουλάκης στο εναρκτήριο συνέδριο Global Progressive Mobilization στη Βαρκελώνη Τηλεφωνικές επικοινωνίες Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Μητσοτάκης μίλησε με τον Νετανιάχου και με τον Πρόεδρο του Λιβάνου: Σημαντικό να διατηρηθεί η εκεχειρία Πιερρακάκης στους G7: Αν η ενέργεια αποτελεί τον σημερινό περιορισμό, η τεχνητή νοημοσύνη είναι ο πολλαπλασιαστής του αύριο Λιάνα Κανέλλη για Γιώργο Μυλωνάκη: Καταλαβαίνω τι είναι να «σκάει» κανείς από προσωπικές επιθέσεις Σε τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα social και τους ανήλικους συμμετείχε ο Κ. Μητσοτάκης Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη ΥΠΑΑΤ: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε τυροκομικές επιχειρήσεις στη Λέσβο λόγω αφθώδους πυρετού
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Τι έκαναν οι Έλληνες παίκτες στο NCAA

Οι Έλληνες παίκτες στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ ξεχώρισαν, με τον Νίκο Χιτικούδη να πραγματοποιεί εντυπωσιακό double-double και τους Βαγγέλη Ζούγρη και Αναστάσιο Ροζακέα να συνεισφέρουν σημαντικά στις νίκες των ομάδων τους.
Ο Νίκος Χιτικούδης ήταν καθοριστικός στη νίκη του Ρόμπερτ Μόρις με 92-89 επί του Νόρδερν Κεντάκι στην παράταση, καταγράφοντας το έκτο φετινό του double-double με 14 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Στο Πίτσμπουργκ, το Λούιβιλ συνέτριψε τον αντίπαλό του με 100-59, με τον Βαγγέλη Ζούγρη να προσφέρει πολύτιμες λύσεις από τον πάγκο, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 15 λεπτά.

Αντίθετα, το Κολούμπια ηττήθηκε από το Μπράουν με 86-80 στην παράταση, με τον Ράιαν Σούλη να έχει 2 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 13 λεπτά. Οι Παναγιώτης Παγώνης και Απόστολος Ρούμογλου ολοκλήρωσαν τις αναμετρήσεις τους χωρίς πόντο στις ήττες των ομάδων τους.
Ο Αναστάσιος Ροζακέας συνέβαλε στη νίκη του Μάουντ Σεντ Μέρις επί του Κανίσιους με 3 πόντους και 2 ριμπάουντ, ενώ ο Λευτέρης Λιοτόπουλος αγωνίστηκε για λίγο με το Σεντ Τζονς υπό τον Ρικ Πιτίνο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...