Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Οι Τρικολόρ στους «8» με οδηγό τον Μπαπέ – Κέρδισε το χειροκρότημα η Παραγουάη Μουντιάλ και Σινεμά: Όταν το γήπεδο γίνεται κινηματογραφικό κάδρο O Μάριος Σαλμάς στην «Εφ.Συν.»: «Δεν θα γύριζα στη Ν.Δ. με Μητσοτάκη» Η ΝΔ στο Τρίγωνο των Βερμούδων: Βουλευτές και πολιτευτές «αλληθωρίζουν» προς άλλες… κατευθύνσεις Ωραιόκαστρο: Παραδόθηκαν στις φλόγες σπίτια και εργοστάσια- Στη μάχη της κατάσβεσης και ο στρατός [εικόνες – βίντεο] Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 5 Ιουλίου Καιρός: Άνεμοι έως 7 μποφόρ και θερμοκρασίες έως 37 βαθμούς – Οι 2 περιοχές που θα βρέξει Ανεβαίνει το πακέτο της ΔΕΘ-Ευνοϊκά κυβερνητικά μέτρα και εγκαίνια σημαντικών  έργων Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, αναφορές για εκρήξεις [εικόνες] Βανς για 250η επέτειο των ΗΠΑ: «Κάποιες φωνές μιλούν εμμονικά για τις ατέλειές του έθνους μας» Γρεβενά: Σύλληψη 88χρονου για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια κατά τη διάρκεια εργασιών με τροχό ΕΛΑΣ για ΚΥΑ Μετανάστευσης: ”Η Πολιτεία ζητάει από τους δικηγόρους να γίνουν κυνηγοί κεφαλών”
Basket.gr

Βούλγαρης: «Η συμμετοχή στο Final-4 του U21 είναι κάτι πρωτόγνωρο και μεγάλο για τον Πανελευσινιακό»

Ο προπονητής της ομάδας U21 του Πανελευσινιακού, Νίκος Βούλγαρης, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» του ΕΟΚ WebRadio με τον Αργύρη Παγαρτάνη και τον Δημήτρη Μελίσση και μίλησε για την συμμετοχή της ομάδας του στο πανελλήνιο Final-4 U21. Αναλυτικά είπε:  

Για το ότι το κλείσιμο της χρονιάς συνδυάζεται με το Final-4 του Πανελληνίου U21 για την ομάδα του Πανελευσινιακού: «Κλείνει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μια πολύ καλή χρονιά για όλον τον οργανισμό του Πανελευσινιακού. Πριν λίγες ώρες ανέβηκε και το παιδικό μας στην Α’ κατηγορία μετά από 3-4 χρόνια. Κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί, μπορεί να μην είναι ένα Πανελλήνιο όπως έχουμε συνηθίσει με τους εφήβους ή τους παίδες, που συμμετέχουν όλες οι ομάδες της Ελλάδας, ωστόσο δεν παύει να είναι ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου για τον σύλλογο του Πανελευσινιακού είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει. Επομένως, είναι κάτι και πρωτόγνωρο και μεγάλο για τον σύλλογο».

Για το πώς αντιμετωπίζουν σαν σύλλογος τη συμμετοχή τους σε αυτό το Final-4: «Όταν ξεκίνησε η διαδικασία στην Ένωσή μας και όταν φτάσαμε κοντά στα Χριστούγεννα, φαινόταν ότι 2-3 ομάδες θα παλέψουν για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Ήμασταν μέσα σ’ αυτές και το συζητούσαμε πάρα πολύ με τα παιδιά. Το βλέπαμε σαν μια ανταμοιβή των κόπων τους να κλείσουμε έτσι τη χρονιά και το αν θα τα καταφέρουμε ή όχι ερχόταν δευτερεύον. Το σημαντικό ήταν να φτάσουμε ως εδώ».

Για τον ημιτελικό με τον Πανελλήνιο (13/06): «Καταρχάς, θεωρώ πως όποιος μπορεί να κάτσει να “σπαταλήσει” δύο ώρες το Σάββατο, μιας και, απ’ όσο γνωρίζω, θα υπάρχει livestream από την Ομοσπονδία, θα το χαρεί. Θα είναι ένα παιχνίδι πολύ ευχάριστο σε αυτόν που θα κάτσει να το δει. Θεωρώ θα πάει σε υψηλό σκορ, γιατί θα είναι πάρα πολλές οι επιθέσεις και των δύο ομάδων, οπότε όποιος θελήσει να κάτσει να το δει δε θα το μετανιώσει».

Για την αναπτυξιακή λογική που υπάρχει στην ομάδα: «Η αναπτυξιακή λογική πρέπει να παραμείνει ως έχει μέχρι το τέλος. Δεν πρέπει ν’ αλλάζει. Σίγουρα έχουν μπει κάποια κομμάτια τα οποία δουλεύουμε και στο ανδρικό, όπως και στο κομμάτι του scouting, αλλά θέλουμε να παραμείνουμε στη λογική του αναπτυξιακού σε όλα τα επίπεδα. Δε θα το αλλάξουμε αυτό. Δε θέλουμε να μπαίνουμε κάθε Σάββατο σε μια λογική ανδρικού».

Για τις προκλήσεις που υπάρχουν για τους προπονητές που αναλαμβάνουν αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες: «Είναι μεγάλο το πρόβλημα, ειδικά όταν τα τμήματα δεν έχουν ένωση μεταξύ τους. Εμείς εδώ είμαστε τυχεροί, γιατί πέραν από το U21 έχουμε και το U23 που συμμετέχει στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Σε όλη αυτήν την “αλυσίδα”, υπάρχει μια κοινή γραμμή από το ανδρικό, με μια κοινή φιλοσοφία και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Η διαχείριση είναι λίγο δύσκολη, γιατί υπάρχουν φορές που τα παιδιά μπορεί να χρειαζόταν ν’ αγωνιστούν και σε τρία ματς τη βδομάδα. Συν ότι μέσα σε όλο αυτό το διάστημα πρέπει να διαχειριστείς την προετοιμασία των αγώνων, την κούρασή τους, τις προπονήσεις».
Το άρθρο Βούλγαρης: «Η συμμετοχή στο Final-4 του U21 είναι κάτι πρωτόγνωρο και μεγάλο για τον Πανελευσινιακό» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...