Τελευταία νέα
Μετά την πρόταση δυσπιστίας το Μαξίμου ψάχνει τους αντικαταστάτες Μπρατάκου και Παπασταύρου: Επικρατέστεροι Μυλωνάκης και Παπαθάνασης Μητσοτάκης: Δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο – Καμία συγκάλυψη στα Τέμπη, ανιστόρητος ο Κασσελάκης Κασσελάκης: «Κύριε Μητσοτάκη, διοικείτε μία οργάνωση υπό διάλυση – Σας επαναφέρω την πρότασή μου για αξιοπρεπή αποχώρηση» Αμόκ Μητσοτάκη με τυφλές επιθέσεις κατά πολιτικών αρχηγών, κομμάτων, Συγκροτημάτων Τύπου και επιχειρηματιών! Διολίσθηση σε άκρατη συνωμοσιολογία και ούτε μια κουβέντα συνριβής για τους 57 νεκρούς στα Τέμπη Κ.Μητσοτάκης vs Β.Μαρινάκη-«Δεν συγκυβερνώ παράκεντρα-Να εμφανιστεί πολιτικά και να κριθεί» Πρόταση δυσπιστίας: Απορρίφθηκε με ψήφους 159 κατά έναντι 141 υπέρ Σόου Μητσοτάκη στη συζήτηση για την πρόταση μομφής – Επέμεινε να βλέπει «συμφέροντα» πίσω από την αντιπολίτευση, χωρίς να πει λέξη για τις παραιτήσεις των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» το πιο σύντομο ανέκδοτο Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας με 159 «Όχι» ΣΥΡΙΖΑ: Η τραγική εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Προκλητικός μέχρι τέλους – Τραγική εικόνα που αποτελεί προσβολή στη μνήμη των θυμάτων Μητσοτάκης σε Μαρινάκη: Μην κρύβεσαι -Κατέβα στην πολιτική να μετρηθούμε!

Β. Κικίλιας: Η μοναδική αυθεντικότητα της ελληνικής τουριστικής εμπειρίας συνδέεται με την ανάπτυξη της Ελλάδας

Νοέμβρης 14,2021

Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας άνοιξε τις εργασίες της 36ης διεθνούς τουριστικής έκθεσης Philoxenia,στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης απευθύνοντας χαιρετισμό στο Συνέδριο με θέμα «Τουρισμός εμπειρίας: Αναζητώντας την αυθεντικότητα».

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στην στρατηγική απόφαση της χώρας να ακολουθήσει τις ανάγκες της εποχής και να αναδείξει τις εμπειρίες που μπορεί να έχει ένας επισκέπτης στην χώρα μας, σημειώνοντας ότι η στρατηγική αυτή αποτυπώνεται και στις καμπάνιες του ΕΟΤ. Στο πλαίσιο αυτό, ανέφερε ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα θα τρέξει καμπάνια στο εξωτερικό για τις εμπειρίες που προσφέρει στους επισκέπτες ο χειμερινός τουρισμός.

Επίσης, μίλησε για τη σημασία της σύνδεσης της τουριστικής εμπειρίας με την πρωτογενή παραγωγή, το εμπόριο, τη μεταποίηση, τους ανθρώπους της αγοράς, που πέρα από το γεγονός ότι ενδυναμώνει το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν, δημιουργεί και προστιθέμενη αξία για την χώρα.

Τέλος, ο Υπουργός Τουρισμού τόνισε την ανάγκη να προστατέψουμε τον φυσικό πλούτο της χώρας μέσω της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης, «ένα στοίχημα που έχουμε θέσει από την πρώτη στιγμή στο Υπουργείο Τουρισμού και είναι κάτι που μπορούμε να πετύχουμε όλοι μαζί», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Το φετινό Συνέδριο της Philoxenia εστιάζει το ενδιαφέρον του στην ανάγκη κατανόησης και αξιολόγησης της τουριστικής εμπειρίας, καθώς και στη διερεύνηση του τρόπου με τον οποίο θα πρέπει να διαμορφωθεί για έναν τόπο, ώστε να είναι ελκυστική στον επισκέπτη.

Γραφείο Τύπου

Διαβάστε επίσης...