Τελευταία νέα
Γερμανία: Χιλιάδες διαδηλωτές στην Ερφούρτη κατά του ακροδεξιού κόμματος AfD Επαναπροσέγγιση ΠΑΣΟΚ: Εξαιρετικά σοβαρό γεγονός η παρακολούθηση Κούλογλου με το λογισμικό Pegasus Εμφύλιος best seller Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του λιμενικού στην Σάμο – Ψάχνουν για τρεις αγνοούμενους μετανάστες Υπόθεση Θ. Ντόκου: Το Μαξίμου απαντά στις πολιτικές αντιδράσεις και στα ερωτήματα ασφάλειας των επικοινωνιών  Η ΕΛΑΣ καλεί τους πολίτες στην ψηφιακή της πλατφόρμα – «Μπες στο myelas.gr, υπέγραψε, γίνε μέλος» Καταγγελίες ΠΑΣΟΚ για fake news από σύμβουλο του Υπ. Υγείας – Στο επίκεντρο η τροπολογία για τα βαρέα Ρόδος: Νεκρή 82χρονη μετά από παράσυρση σε λαϊκή αγορά Νικόλας Φαραντούρης: Η απάντηση για την απόσπαση της συζύγου του με «επίδομα αλλοδαπής» 245.700 ευρώ στις Βρυξέλλες Διαδικτυακό κάλεσμα στους πολίτες από την ΕΛΑΣ για να γίνουν μέλη Washington Post: Το Ισραήλ σκόπευσε να δολοφονήσει Αραγτσί και Γκαλιμπάφ – Ειδοποίησαν οι ΗΠΑ το Ιράν
Efsyn.gr

Γενεύη: Συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας σε πορεία κατά της G7 [βίντεο]

Συγκρούσεις ξέσπασαν σήμερα το απόγευμα κοντά στην έδρα του ΟΗΕ στη Γενεύη της Ελβετίας μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας σε μια πορεία κατά της G7, παραμονή της συνόδου κορυφής της Ομάδας των Επτά στο Εβιάν της Γαλλίας.
Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου ανέφεραν πως διαδηλωτές πέταξαν μπουκάλια, πέτρες, κομμάτια τσιμέντου και κροτίδες προς την αστυνομία, η οποία απάντησε με δακρυγόνα.

Διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε ένα αυτοκίνητο Tesla και έσπασαν παράθυρα σε γραφεία των Ηνωμένων Εθνών. Στόχος επιθέσεων των διαδηλωτών έγιναν και άλλα κτίρια, συμπεριλαμβανομένων των γραφείων της PricewaterhouseCoopers και της έδρας της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών (ITU).
Περίπου 20.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε μια πορεία που αρχικά ήταν ειρηνική.

Οι διαδηλωτές δήλωσαν ότι συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν κατά της G7, που την θεωρούν σύμβολο συγκεντρωμένης πολιτικής και οικονομικής δύναμης.
Την περασμένη εβδομάδα, ο ιδιοκτήτης της Tesla, Ίλον Μασκ, ο οποίος έχει εργαστεί ως σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, έγινε ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο, αναζωπυρώνοντας ανησυχίες για ανισότητες.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...