Τελευταία νέα
Ν. Δένδιας: Τιμάμε τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας Δίκη για τα Τέμπη: «Ήταν σαν να έσκασε βόμβα – Άκουσα μια κοπέλα να φωνάζει “φωτιά, φωτιά”» Live η ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη Στενά του Ορμούζ: Πλήγμα σε δεξαμενόπλοιο ελληνικής διαχείρισης – Απομακρύνθηκε το πλήρωμα Θάνατος Μαζωνάκη: Ανοιχτή η αναβάθμιση της κατηγορίας – «Πολύ σημαντικές οι συνομιλίες των γιατρών με τρίτα πρόσωπα» Φεστιβάλ Δράμας: Τα βραβεία που «κόπηκαν» στα δύο – Οι «πρωινοί», οι «βραδινοί» και τα παράπονα Μ. Αποστολάκη: Αβεβαιότητα για οφειλές, δόσεις και τόκους χιλιάδων δανειοληπτών Πιερρακάκης για κόστος θέρμανσης: «Θα είναι ένας δύσκολος χειμώνας» «Προσευχόμουν καθώς έπεφτα»: Πώς διασώθηκε ο Αμερικανός στρατιώτης «Bravo» μετά από 50 ώρες στο Ιράν [βίντεο] Β. Κικίλιας: “Βγαίνει η προκήρυξη για προσλήψεις 420 νέων Δόκιμων Λιμενοφυλάκων” ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε επίσημα τον δανεισμό του Μπανζά Η καθηγήτρια Βιολογίας Μαρία Ρουμπελάκη στην «Εφ.Συν.»: «Η πραγματική καινοτομία δεν φοβάται τον έλεγχο»
Indicator.gr

Γεωργιάδης: «Έρχεται» app για να βλέπουν οι πολίτες ποιες πράξεις επιτρέπονται σε κάθε ιατρείο

Τη δημιουργία μιας νέας εφαρμογής στο κινητό (app), μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να ελέγχουν την άδεια και τις ιατρικές πράξεις που επιτρέπεται να πραγματοποιεί κάθε ιατρείο, προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Επίσης, όπως ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ θα υπάρξει νέο θεσμικό πλαίσιο για τις υπηρεσίες μακροβιότητας και θα μπουν κανόνες για να μπορούν να λειτουργήσουν με αφορμή το θάνατο του τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη από ανακοπή κατά την επίσκεψή του σε ιατρείο στο Κολωνάκι την Τετάρτη (9/9).
Όπως είπε με την ανάπτυξη της εφαρμογής κάθε ιατρείο θα διαθέτει QR code και ο πολίτης θα μπορεί να σκανάρει με το κινητό του και να βλέπει «τι άδεια έχει αυτό το ιατρείο και τι μπορεί να κάνει και τι όχι».
Ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε πως η συζήτηση αυτή, αλλά και το ζήτημα των προωθητικών ενεργειών και της διαφήμισης των γιατρών μέσω του διαδικτύου έχει ήδη ξεκινήσει. Όπως είπε σχετική πρόταση του είχε μεταφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στο περιθώριο της ΔΕΘ και ανάλογα αιτήματα υπήρκαν από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τον Γιώργο Πατούλη.
The post Γεωργιάδης: «Έρχεται» app για να βλέπουν οι πολίτες ποιες πράξεις επιτρέπονται σε κάθε ιατρείο appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...