Τελευταία νέα
Surviror: Συγκλονίζει ο πατέρας του Σταύρου Φλώρου – «Ο Μάνος Μαλλιαρός τον έσωσε δύο φορές» Καραχάλιος κατά Καρυστιανού για το νέο κόμμα: «Δέχθηκε εντολή από τη Μόσχα» Μαρινάκης για Τσίπρα: “Τώρα είναι αργά για δάκρυα, η ιστορία δεν ξαναγράφεται” 18η Μαΐου: Παγκόσμια ημέρα για τις γυναίκες στη ναυτιλία Μαθήματα… αστυνομοκρατίας στο ΑΠΘ: Καλούνται σε ανωμοτί κατάθεση επειδή υπερασπίστηκαν τους φοιτητές ΠΑΣΟΚ: Σιγή ασυρμάτου από το Μαξίμου και τον υφυπ. Εσωτερικών κ. Σπανάκη, για την υπόθεση ακινήτου που ενοικιάζει στα ΕΛΤΑ Ν.Δένδιας: Αναβαθμίζουμε με την «Ατζέντα 2030» τα Πολεμικά Μουσεία  2+1 κόμματα διαμορφώνουν νέο πολιτικό τοπίο-Η πρώτη κυβερνητική αντίδραση-Ποιο χώρο διεμβολίζουν περισσότερο Τσίπρας, Καρυστιανού ΚΥΣΕΑ: Στο επίκεντρο οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, η αναβάθμιση φρεγατών MEKO και η προμήθεια Bergamini Akylas: Ακύρωσε την εμφάνισή του στην ΕΡΤ μετά την επιστροφή από τη Eurovision – Τι συνέβη ΠΑΣΟΚ: «Σιγή ασυρμάτου από Μαξίμου και Σπανάκη για την υπόθεση ακινήτου που ενοικιάζει στα ΕΛΤΑ» Η ομολογία του Παναγόπουλου στέλνει στη… Δικαιοσύνη την εκτίμηση πρόθεσης ψήφου
Vipnews.gr

Γιάννης Βούρος: «Έπεσα στην παγίδα να απαντάω στα κακόβουλα σχόλια»

Γιάννης Βούρος: Ο ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή One on One
Ο Γιάννης Βούρος άνοιξε την καρδιά του σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή One on One της Δώρας Παντέλη, για την πατρότητα, τη σχέση με τον γιο του, Στέφανο, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε.
Γιάννης Βούρος: «Κάποια στιγμή έπεσα στην παγίδα να απαντάω στα κακόβουλα σχόλια»
«Ο ρόλος του πατέρα μου έχει μάθει τα περισσότερα πράγματα στη ζωή. Κανείς δεν ξεκινάει με διδακτορικό σε αυτό. Όταν μπαίνεις σε αυτό το χώρο ανακαλύπτεις καινούργια πράγματα. Ο ρόλος αυτός σε κάνει πιο συνεπή και πιο σωστό», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Εγώ γενικά οδηγώ όλη μου τη ζωή μηχανή. Όταν γεννήθηκε ο Στέφανος, ο γιος μου, σταμάτησα να περνάω με κόκκινο τα φανάρια. Ο Στέφανος είναι δάσκαλος με Δ κεφαλαίο. Όταν έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί με διαφορετικότητα, η ευθύνη διπλασιάζεται. Θα έλεγα ότι είναι ένα παιδί, παράδειγμα προς μίμηση. Με τη δραστηριότητά του, με την πετυχημένη καριέρα του, με τις ομιλίες που κάνει στα συνέδρια και άλλα πολλά».«Κάποια στιγμή έπεσα στην παγίδα να απαντάω στα κακόβουλα σχόλια στα social media, αλλά μετά κατάλαβα ότι αυτός ο κόσμος είναι δηλητηριώδης. Εκείνη την εποχή, υπήρχαν ακόμα και συγγενείς που μας έλεγαν όταν θα βγαίνουμε έξω με τον Στέφανο να του βάζουμε γάντια. Δεν το δεχτήκαμε ποτέ και πολύ καλά κάναμε. Το μεγαλώσαμε λέγοντάς του ότι δεν είναι διαφορετικός αλλά ξεχωριστός», κατέληξε ο Γιάννης Βούρος.
The post Γιάννης Βούρος: «Έπεσα στην παγίδα να απαντάω στα κακόβουλα σχόλια» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...