Τελευταία νέα
Σκάνδαλο με εξωσωματικές στα Κατεχόμενα: Πιθανόν από άλλους δότες έως και 30 παιδιά Θεοδωράκης – Μικρούτσικος στον Μανταμάδο Κυβερνητικές αγωνίες… Βεβαρημένο παρελθόν Καταπέλτης ο Νίκος Παππάς: Αποπληρώνετε φθηνό και ρυθμισμένο χρέος – Χρηματοδοτήστε ένα μεγάλο πρόγραμμα κοινωνικής και προσιτής στέγης Στα γραφικά ψαροχώρια του Σαρωνικού για τις αποδράσεις μετά τον Δεκαπενταύγουστο [εικόνες] ΕΛΑΣ για Γιάννη Τζούστα: «Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στους ανθρώπους που τον γνώρισαν» Σαλαμίνα: Αμέλεια δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για την φωτιά στα Περιστέρια – Ενδείξεις εμπρησμού στα Σελίνια Μητσοτάκης: “Εθνική επιτυχία η πρόωρη αποπληρωμή του χρέους” Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Που κρύβεται ο μεγάλος και τρανός Πιερρακάκης – Ερχονται νέες “βόμβες” Πυρετός προετοιμασίας στην ΕΛΑΣ ενόψει της ΔΕΘ – Πότε συνεδριάζουν τα όργανα Μητσοτάκης: «Εθνική επιτυχία» η πρόωρη αποπληρωμή του χρέους
Filathlos.gr

Γιαννακόπουλος: «Κρυφτείτε πίσω από τις μάσκες σας – Ποιος θα μου φέρει το τρόπαιο στο Σούνιο οδικώς μετά τη νίκη;»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντέδρασε μέσω Instagram στην ποινή τριών αγωνιστικών που του επέβαλε η EuroLeague, μετά τα όσα καταγράφηκαν στο Game 2 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια.
Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ τοποθετήθηκε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης, σχολιάζοντας με αιχμηρό τρόπο την τιμωρία του και αναφέροντας πως δεν θα μπορεί να βρεθεί στο παιχνίδι με τη Βαλένθια, αλλά ούτε και στο Final Four, αν ο Παναθηναϊκός εξασφαλίσει την πρόκριση.
Πριν ξεκινήσει να μιλάει, στο βίντεο που ανέβασε είχε βάλει να παίζει απόσπασμα από το Scarface.
Όσα ανέφερε:
«Μόλις ενημερώθηκα ότι η EuroLeague μου επέβαλε ποινή 3 αγωνιστικών. Δεν μπορώ να πάω στο γήπεδο, γιατί πήγα πίσω από τον πάγκο της ομάδας μου και ζήτησα ένα φάουλ. Ουάου. Δεν μπορώ να πάω στο ματς με τη Βαλένθια κι αν κερδίσουμε δεν θα μπορώ να πάω στο Final Four.
Φυσικά το ήξερα αυτό από το πρωί. Το έγραψαν όλα τα ελληνικά site που είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Ξέρετε, συγκοινωνούντα δοχεία. Πόσο με φοβάστε ρε; Κρυφτείτε πίσω από τις μάσκες σας. Κέντρικ, Χέιζ, Κώστα, Χουάντσο, Τζέντι, Τζενεράλ (σσ. Γκραντ), Ρόγκα, Ματίας ποιος θα μου φέρει το τρόπαιο στο Σούνιο οδικώς μετά τη νίκη;».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...