Τελευταία νέα
Αν. Σαπουνά στο ΕΡΤnews: Να συνεννοηθούμε οι αριστερές, προοδευτικές, δημοκρατικές δυνάμεις για να αλλάξουμε το πολιτικό καθεστώς Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ισχυρές ενδείξεις για ευθύνες Βορίδη και Αυγενάκη Απ. Αποστόλου στο “Π”: Η υπαρξιακή πολιτική του Νικόλα Αμπανιάνο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη φυλακή και ο «υπαρχηγός« του κυκλώματος – Εννέα άτομα προφυλακισμένα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Άμεση και πλήρη αποζημίωση για τα ζώα που θανατώθηκαν ΚΚΕ: Να ενισχυθεί η Φυσική Αγωγή σε όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης Ευκαιρίες και κίνδυνοι στο ανατολίτικο παζάρι της Αγκυρας για τα 12 ν.μ. Δημήτρης Κούβελας: Πάμε προς ψηφιακό ολοκληρωτισμό ή υπάρχει ελπίδα ελευθερίας; ΣΥΡΙΖΑ: Αντί να απολογηθεί για ΟΠΕΚΕΠΕ, ο πρωθυπουργός επιχαίρει για επιτυχίες στην εξάρθρωση του κυκλώματος Τασούλας από Θεσσαλονίκη: ”Μας εμπνέουν γεγονότα που μεγαλώνουν την Ελλάδα” Ρουκέτες ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε Μητσοτάκη: Ψεύτης και επικίνδυνος ακόμα μια φορά – Η κοινωνία χόρτασε από γαλάζια σκάνδαλα Γερμανο-τουρκική διάρρηξη της Ευρώπης
Libre.gr

Γιαννούλης στο Action24: Δεν πρέπει να υπάρξουν στις εκλογές δύο ξεχωριστά ψηφοδέλτια από ΣΥΡΙΖΑ και κόμμα Τσίπρα (vid)

Ο Χρήστος Γιαννούλης πήρε ξεκάθαρη θέση, μέσα από την εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα» του Action24 με τον δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο, σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου η πρόταση του προέδρου του κόμματος Σωκράτη Φάμελλου για συμπόρευση με τον Αλέξη Τσίπρα πέρασε από την Πολιτική Γραμματεία. 

«Εδώ και τρεις εβδομάδες λέω στις τοποθετήσεις μου πως εάν υπάρξει στις εκλογές ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ και κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, υπάρχει σοβαρό πολιτικό ζήτημα και σε ότι με αφορά προσωπικά δεν μπορώ να το υπηρετήσω. Τελεία, παράγραφος», τόνισε ο κ. Γιαννούλης.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να σας πω κάτι πολύ απλά. Αυτό που διατυπώνεται σήμερα ως εισήγηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου στην Πολιτική Γραμματεία είναι απότοκο και συνέχεια μιας τοποθέτησης που δόθηκε στη δημοσιότητα από την πρώτη στιγμή. Και ο Αλέξης Τσίπρας και ο Σωκράτης Φάμελλος (είχαν αναφερθεί) στην απουσία αντιπαλότητας και αντιπαράθεσης», είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι «στις εκλογές ένα ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ, παράλληλα με ένα ψηφοδέλτιο ενός κόμματος του Αλέξη Τσίπρα πρέπει να αποτραπεί πάση θυσίας».

«Λένε για τις πολλές διασπάσεις, για τον πολυτραυματία ΣΥΡΙΖΑ που έχει τροφοδοτήσεις 3-4 μικρότερα κόμματα στη Βουλή, αλλά δεν θυμούνται και λίγο ότι σε προηγούμενες δεκαετίες τα βρήκαν πολιτικά αντίπαλοι με μεγαλύτερη σφοδρότητα. Λεωνίδας Κύρκος και Χαρίλαος Φλωράκης και προέκυψε κάτι πολιτικά ενδιαφέρον και μεγαλύτερο», εξήγησε σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του.

Για τον Παύλο Πολάκη που χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα διασπαστή είπε: «Δεν πρόκειται να σχολιάσω το παραμικρό. Έχουμε καεί από το χυλό, φυσάμε και το γιαούρτι ότι δεν θα γίνουμε εμείς και πάλι το πρώτο θέμα της επικαιρότητας μέσα από τον εσωτερικό διάλογο και τη λειτουργία των οργάνων. Εάν θέλετε να θέσετε ένα θέμα στον Παύλο Πολάκη να τον καλέσετε. Εγώ θεωρώ ότι δεν είναι διασπαστής ο Τσίπρας».

Και κατέληξε: «Ο Χρήστος Γιαννούλης θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να υλοποιηθεί η πολιτική απόφαση που πήρε η Πολιτική Γραμματεία να μην βρεθούμε σε καμία αντιπαράθεση με τον εγχείρημα που περιμένουμε να σχηματοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας σε δομή και σε ότι έχει στο μυαλό του σαν πολιτική πρωτοβουλία».

Άγνωστος Στρατιώτης/Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση μετά την προσφυγή Δούκα- “Αναιρεί τον εαυτό του” αναφέρουν κυβερνητικές πηγές

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...