Τελευταία νέα
Μάχη εφ’ όλης της ύλης στη Βουλή: Ο Μητσοτάκης προβάλλει μεταρρυθμίσεις, ο Ανδρουλάκης ανεβάζει τους τόνους Νίκος Ανδρουλάκης: Τι θα πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο σκληρό μπρα ντε φερ στη Βουλή Βουλή: Ρυθμίσεις για υπαίθριο εμπόριο και επενδύσεις που υπάγονται σε καθεστώς κρατικών ενισχύσεων Μητσοτάκης: “Θεσμική φυγή προς τα εμπρός”-Απαντήσεις και συνταγματικές πρωτοβουλίες για τις διαχρονικές παθογένειες Βουλή: Σήμερα η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για το Κράτος Δικαίου Στη σκιά της περιπέτειας υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη η σύγκρουση Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή – Η πρόταση για αναβολή της συζήτησης και η απάντηση του Μαξίμου Ανδρουλάκης: Μετωπική σύγκρουση για ανάδειξη της προσωπικής ευθύνης Μητσοτάκη-Η στρατηγική στη σημερινή συζήτηση Το ιδεολογικό μανιφέστο Τσίπρα για τον πολλαπλασιασμό των δυνάμεων Αριστεράς και Κεντροαριστεράς Γιώργος Μυλωνάκης: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για την κατάσταση της υγείας του – Παραμένει στη ΜΕΘ μετά τη ρήξη ανευρύσματος Βουλή: Στις 11 η συζήτηση για το Κράτος Δικαίου-Σύγκρουση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για υποκλοπές-ΟΠΕΚΕΠΕ-Λαζαρίδη Στη σκιά της περιπέτειας του Γ. Μυλωνάκη η συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου Παύλος Μαρινάκης για Γιώργο Μυλωνάκη: «Είναι δυνατός, σύντομα θα είναι κοντά μας»
Vipnews.gr

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι επόμενες κινήσεις του μετά τη μήνυση Παπαδόπουλο

Γιώργος Μαζωνάκης: Για το αν εμφανιστεί ο τραγουδιστής στα δικαστήρια θα εξαρτηθεί από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις
Ο κ. Χαράλαμπος Λυκούδης, νομικός εκπρόσωπος του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος πριν από τις γιορτές μηνύθηκε από τον νεαρό τραγουδιστή Στέφανο Παπαδόπουλο για άσεμνες χειρονομίες και ανήθικες προτάσεις, απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό για το αν ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα προχωρήσει σε νομική απάντηση.
Γιώργος Μαζωνάκης: Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του
Ειδικότερα, ο κ. Λυκούδης σημείωσε: «Είναι βέβαιον, είναι προφανές, απλώς αναμένουμε να μας καλέσει η εισαγγελία προκειμένου να πάρουμε στα χέρια μας το περιεχόμενο της μήνυσης. Δε μπορώ να κάνω μία μήνυση για ψευδή καταμήνυση, όταν δεν έχω το περιεχόμενο της μήνυσης, ούτε μπορώ να πω ότι το βρήκα από τα media. Νομίζω ότι τρέχει πολύ γρήγορα η διαδικασία και τις επόμενες ημέρες θα κληθεί ο Γιώργος Μαζωνάκης για τις εξηγήσεις του. Θα πάρω στα χέρια μου το περιεχόμενο της μήνυσης και θα προχωρήσουμε σε όλες τις νομικές ενέργειες. Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε».
Για το αν εμφανιστεί ο Γιώργος Μαζωνάκης στα δικαστήρια θα εξαρτηθεί από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
The post Γιώργος Μαζωνάκης: Οι επόμενες κινήσεις του μετά τη μήνυση Παπαδόπουλο appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...