Τελευταία νέα
Ένας νεκρός από την κακοκαιρία στην Κρήτη – Εξετάζεται αν είναι ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος Γιώργος Παπανδρέου: Οι επόμενες εκλογές δεν πρέπει να αφορούν μόνο το ποιος θα κυβερνήσει την Ελλάδα Κάθετος Διάδρομος: project πολεμικής εμπλοκής και ενεργειακής φτώχειας για τον λαό Η δημοκρατία στη Γερμανία και στην Ευρώπη ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκαν οι γεννήσεις και οι θάνατοι το 2025 – Αυξήθηκαν γάμοι και διαζύγια Επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης: «Το σπίτι από όπου ξεκίνησα να αγωνίζομαι» Ποιοι είναι οι συνωμότες; Στην Ολομέλεια το ν/σ για το ειδικό καθεστώς για τις Άμεσες Ξένες Επενδύσεις Κολυδάς: Έρχονται διαδοχικές βροχοπτώσεις – Πού και πότε θα χτυπήσουν τα ισχυρά φαινόμενα Τέμπη: Ξεκινά η διαδικασία συγκρότησης του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Τριαντόπουλο – Εντός Οκτωβρίου η κλήρωση των υποψηφίων δικαστικών Μιχαηλίδου:Έρχεται “Σπίτι μου ΙΙΙ” – Εντός Οκτώβρη η προκαταβολή 50% για το “Ανακαινίζω” Εθνικό θέατρο 2026-2027: Ρεπερτοριακός πλουραλισμός στο νέο πρόγραμμα
Efsyn.gr

Γουαρδιόλα: «Σας στηρίζω, είμαι στο πλευρό σας»

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Πρέμιερ Λιγκ για την ενοχή της Μάντσεστερ Σίτι στις 114 κατηγορίες που αντιμετώπιζε για παραβίαση των οικονομικών κανονισμών της διοργανώτριας αρχής, παίρνουν και δίνουν οι δηλώσεις φίλων και αντιπάλων του συλλόγου και οι προβλέψεις για το τι μέλλει γενέσθαι.
Χθες έσπασε τη σιωπή του ο Πεπ Γουαρδιόλα, που το καλοκαίρι έφυγε από το Μάντσεστερ ύστερα από 10 χρόνια γεμάτα τίτλους και επιτυχίες: «Θέλω κάθε οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι σε όλο τον κόσμο να γνωρίζει πως είμαι εδώ, περισσότερο από ποτέ. Στηρίζω, στήριζα και πάντα θα στηρίζω την ομάδα, τον ιδιοκτήτη, τον πρόεδρο, τον Φεράν (σ.σ.: Σοριάνο, εκτελεστικό διευθυντή), τους παίκτες, το επιτελείο, τον Εντσο (σ.σ.: Μαρέσκα, προπονητή) κι εσάς, τους μοναδικούς οπαδούς. Για να είμαι ξεκάθαρος. θα το ξεπεράσουμε αυτό μαζί. Σας αγαπώ όλους». Ενα μήνυμα συναισθηματικό, χωρίς κουβέντα για την «ταμπακιέρα». Αντίστοιχα μηνύματα στήριξης έστειλαν πρώην παίκτες των «πολιτών», όπως ο Ρόδρι και ο Τζο Χαρτ. Αντίθετα, ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, πήρε αποστάσεις από τους πρώην εργοδότες του στο «γαλάζιο» Μάντσεστερ: «Είναι δικό τους πρόβλημα, όχι δικό μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στο στρατόπεδο των αντιπάλων της Σίτι, πρώην παικτών και προπονητών, επικρατεί οργή για την καθυστερημένη δικαίωση και ελπίδα ότι η τιμωρία των «πολιτών» θα είναι παραδειγματική. Ο Τόνι Πάλις, τεχνικός της Στόουκ Σίτι στον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κατά των «γαλάζιων» το 2011, παραδέχθηκε ότι «δύσκολα θα απονεμηθούν αλλού οι κούπες και οι τίτλοι της Μάντσεστερ Σίτι». Αυτό όμως περιμένουν πολλοί φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταξύ αυτών και ο πρώην αρχηγός της, Ρίο Φέρντιναντ, που θεωρεί ότι ο σύλλογός του θα έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα του 2011-12, όταν είχαν τερματίσει δεύτεροι πίσω από τους συμπολίτες τους. Ο Γουέιν Ρούνεϊ αντίθετα δεν θέλει κάτι τέτοιο («δεν το αξίζαμε», δήλωσε), ελπίζει όμως ότι «η Σίτι θα υποβιβαστεί στη χαμηλότερη δυνατή κατηγορία!»

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...