Τελευταία νέα
Γιατί ο Τραµπ αβαντάρει τον Ερντογάν και αγνοεί παντελώς τον Μητσοτάκη Ο Κώστας Ζαχαριάδης απαντά στον Νίκο Μωραΐτη με αναφορές στην περίοδο Κασσελάκη Συνελήφθη αγροτικός γιατρός στο Καστελόριζο – Η ανάρτηση του Αδ. Γεωργιάδη για το περιστατικό Κατάρρευση μεσοτοιχίας στο Μαρούσι – Αναφορές για έναν τραυματία, διακοπή της κυκλοφορίας Κίνδυνος βαριάς σκοπούμενης δικαστικής πλάνης Πειραιάς: Εντοπίστηκαν πάνω από 10 κιλά κάνναβης σε πλοίο – Συνελήφθη 21χρονος Επίτιμος δημότης Αγαθονησίου ο Κωνσταντίνος Τασούλας–”Πατρίδα είναι κυρίως όλοι όσοι ζουν στα όρια του χάρτη και την κρατούν ζωντανή” Ο JO DI στην «Εφ.Συν.»: Για όλα πάντα φταίει ο πολίτης! Γαλλία: Το πρώτο κρούσμα Έμπολα στη χώρα «ανάρρωσε και πήρε εξιτήριο» Οι «καυτές πατάτες» της ιρλανδικής προεδρίας Ανακήρυξη του ΠτΔ σε επίτιμο δημότη Αγαθονησίου: «Η Ελλάδα αρχίζει από τους τόπους των συνόρων» Νίκος Μωραΐτης για τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Τσίπρας τούς έριξε ένα τεράστιο Χ , δεν θα αυτοκτονήσει με τα “παλτά” του παρελθόντος»
Filathlos.gr

Γρηγορίου: «Τα παιδιά έχουν συνηθίσει τη φιλοσοφία που θέλουμε να έχουμε ως ομάδα»

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου στην κάμερα της Nova, μετά την νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ

«Είχαμε ένα ακόμη καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω ότι τα παιδιά έχουν συνηθίσει τη φιλοσοφία που θέλουμε να έχουμε ως ομάδα, δηλαδή να είμαστε πιεστικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και παράλληλα κυριαρχικοί. Καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ, κάτι που δίνει ψυχολογία στους παίκτες μας και μας βοηθά στη συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.
Και τόνισε: «Θέλουμε να αξιολογήσουμε ακόμη καλύτερα το ρόστερ στα δύο παιχνίδια που απομένουν. Όλα τα παιδιά δουλεύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θεωρώ πως δεν θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στην εικόνα μας».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...