Τελευταία νέα
Μαρινάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Να ζητήσουν συγγνώμη όσοι μιλούσαν για «κυβέρνηση υποδίκων» Αυγερινός για την Ελπίδα: «Δεν έχουμε χρήματα για γραφεία, ούτε έχουμε καμία ειδική σχέση με τη Ρωσία» Οι δύο… βόμβες που πέταξε η «Ελληνικό Μετρό» για τη Γραμμή 4 Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν τρεις ρόδες από σταθμευμένο αυτοκίνητο Γ.Κώτσηρας: Κομβικής σημασίας η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και προστασία της ανθρώπινης ζωής Γ. Γεραπετρίτης: Ελλάδα και Ιαπωνία ενισχύουν στρατηγική συνεργασία Επτά συλλήψεις για εμπρησμούς από αμέλεια – Πρόστιμα άνω των 21.000 ευρώ ΠΑΣΟΚ: Τα μαζεύει ο Νικολαΐδης μετά τις αιχμές για τις μεταγραφές βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και την ΕΛ.Α.Σ. Aπό πνευμονία πέθανε ο ηθοποιός Σαμ Νιλ – Η ανακοίνωση του ατζέντη του Πλεύρης: «Ο Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός σε κάθε μετεκλογική συνεργασία – Η ΝΔ η μοναδική εκπρόσωπος της δεξιάς» Τέταρτη σύλληψη για τη δολοφονική επίθεση στη Βάγια Νέστορα
Filathlos.gr

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Ο Αλέσιο Λίσι δεν μασάει τα λόγια του και καλά κάνει…

Αυτό που μου αρέσει στον Αλέσιο Λίσι είναι ότι δεν μασάει τα λόγια του. Και πολύ καλά κάνει. Δεν είναι δυνατόν  ο ΠΑΟΚ να παίζει ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 23 Ιουλίου και να έχει αποκτηθεί μόλις ένας παίκτης.
Έτσι, λοιπόν, ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει κανένα πρόβλημα να δηλώσει ότι του λείπουν βασικοί ποδοσφαιριστές και τους περιμένει πριν την πρεμιέρα της Ευρώπης.
Και να ξέρετε ότι δεν είναι σύνηθες ένας νέος προπονητής σε ένα τελείως καινούργιο περιβάλλον γι’ αυτόν να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Οι περισσότεροι κάνουν διπλωματικές δηλώσεις για να μην δυσαρεστήσουν τα αφεντικά.
Ο Λίσι, όμως, είναι ειλικρινής και αυθόρμητος. Και έτσι ξεκαθαρίζει τη θέση του.
Ουσιαστικά ο 40χρονος τεχνικός στέλνει μήνυμα σε όλους ότι δεν πρέπει να έχουν απαιτήσεις  από τη στιγμή που η διοίκηση κινείται τόσο αργά στα μεταγραφικά. Ακόμα και στην περίπτωση του Σανταμαρία τόσες μέρες διαβάζουμε ότι είναι κλεισμένος, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.
Γενικά ο ΠΑΟΚ δεν είναι καθόλου ευέλικτος σε τέτοια θέματα. Κανονικά θα έπρεπε να έχει πάρει τους περισσότερους παίκτες που χρειάζεται άμεσα ο προπονητής ενόψει… Ντιναμό Κιέβου.
Διότι χρειάζονται και κάποιο χρονικό για να ενσωματωθούν στην ομάδα, να κάνουν προπονήσεις και να αποφασίσει ο προπονητής αν μπορεί να τους εμπιστευτεί.
Τώρα είναι αναγκασμένος να προχωρήσει με την περσινή ομάδα συν τον Ελουστόντο και κάποιους πιτσιρικάδες.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...