Τελευταία νέα
Νέα Ιωνία: Η οδύσσεια των παράπλευρων… αστέγων μετά τη μαφιόζικη επίθεση σε καφετέρια Θεσσαλονίκη: Πώς έκαναν χημειοθεραπείες σε ασθενείς χωρίς κακοήθεια στο παράνομο ογκολογικό τμήμα κλινικής Νέα χαστούκια από αγορές, Ιράκ, Χούθι Οι 3 δεσμεύσεις Τσίπρα για μικρομεσαίους και νοικοκυριά: «Ανάσες» για την κοινωνία και 10 εργαλεία για την ανάπτυξη Τραμπ: «Πιθανό να εμπλέκεται το Ιράν στην υπόθεση των πέντε Βρετανών – Εγώ δεν θα τους άφηνα ελεύθερους» Φονική έκρηξη στην Πλάκα: Έρευνες στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου για τα αίτια της τραγωδίας Νέο «γαλάζιο» σκάνδαλο στην κατάρτιση: Ποιος πληρώνει τον λογαριασμό για τις «συστημικές αδυναμίες»; Μεσοβέζικη απάντηση στο δημοσίευμα: Αδυναμία Μαρινάκη να δώσει κατηγορηματική διάψευση – Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση Υπόθεση Μαζωνάκη: Νέα κατάθεση «κλειδί» από υπάλληλο του ιατρείου – Στο μικροσκόπιο το μηχάνημα υδροθεραπείας Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 29 Σεπτεμβρίου Nations League: «Πέρασε» από το Βέλγιο η Γαλλία, ηχηρή νίκη της Ιταλίας μέσα στην Τουρκία Λέσβος: Ερώτηση Αρβανίτη προς την Κομισιόν για τον αφθώδη πυρετό – Η αναφορά στη «φυλή προβάτου Λέσβου»
Filathlos.gr

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Ο Θεός του Ινφαντίνο είναι μόνο το χρήμα – Μονόδρομος η αποπομπή του από το ποδόσφαιρο

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο Τζιάνι Ινφαντίνο έχει γίνει κολλητός με τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο τύπος έχει γίνει πια αδίστακτος. Θέλει να πουλήσει το 21% του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε ιδιώτες επενδυτές από το άμεσο συγγενικό περιβάλλον του προέδρου των ΗΠΑ και απειλεί τις Ομοσπονδίες με οικονομικές κυρώσεις αν δεν κάνουν το κέφι του μέσα σε 53 ημέρες!!
Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει. Κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ έγραψα ότι ο Χαβελάνζε, ο Μπλάτερ και ο Πλατινί ήταν… νήπια μπροστά στον Ινφαντίνο. Κι επιβεβαιώνομαι πανηγυρικά.
Ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ δεν λογαριάζει τίποτα και κανέναν. Ξεπουλάει το ποδόσφαιρο. Την καρδιά του. Την ψυχή του για 10 δις δολάρια! Δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο πώς θα θησαυρίσει.
Γι’ αυτό και σκοπεύει να αυξήσει τις ομάδες του παγκοσμίου Κυπέλλου σε 64. Είναι το τυράκι για να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες ομοσπονδίες μαζί του.
Η ΟΥΕΦΑ, βέβαια, δεν… μασάει και απειλεί με μποϊκοτάζ. Είναι το λιγότερο που έχει να κάνει.
Κανονικά το ποδόσφαιρο οφείλει να διώξει τον Ινφαντίνο, διότι ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Το τελευταίο που τον απασχολεί είναι  η βελτίωση του αθλήματος. Θεός του είναι μόνο το χρήμα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...