Τελευταία νέα
Διευκρινίσεις Φαραντούρη για Σδούκου: Απάντησα πολιτικά και μόνο, δεν προσέδωσα οποιαδήποτε άλλη χροιά Δούκας: “Δεν θέλουμε η Αθήνα να είναι πόλη μόνο των τουριστών αλλά και των κατοίκων” Επιμένει στην κινδυνολογία ο Φλωρίδης: «Η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη ούτε μια ώρα» – Η αναφορά στον Έβρο Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Οι νέοι ψηφίζουν ΕΛ.Α.Σ. και οι ηλικιωμένοι Ν.Δ. WSJ: Οι ΗΠΑ προτείνουν Ταμείο για αποκατάσταση των ενεργειακών υποδομών σε χώρες της Μέσης Ανατολής FIFA: Ο Ινφαντίνο απέσυρε και επίσημα το σχέδιο που προκάλεσε σάλο – «Δεν ήταν απόφαση, ήταν πρόταση» Πέφτουν οι υπογραφές για τη Γριλανδία μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ με τη Δανία Σε vertigo ο Τραμπ πριν τις ενδιάμεσες εκλογές: Tα διεθνή αδιέξοδα, τα «χτυπήματα» στο εσωτερικό και οι κινήσεις πανικού Η Σδούκου ξαναχτυπά στον Φαραντούρη – Νέα απάντηση με αιχμές για την κομματική του διαδρομή, χωρίς αναφορά στην προηγούμενη κόντρα για τον σεξισμό «Βουβαμάρα»: Ο Τραμπ έκανε δηλώσεις στον Λευκό Οίκο χωρίς ήχο λόγω του μποϊκοτάζ των μεγάλων αμερικανικών ΜΜΕ (βίντεο) Οργή στη Βουλή μετά τα… αποκαλυπτήρια Μανούσου: «Εκπροσωπώ τη Συμμαχία Ελλήνων» του Κασιδιάρη Η Σδούκου απάντησε στον Φαραντούρη, αλλά χωρίς να κάνει αναφορά στα περί σεξισμού
Filathlos.gr

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Ο Χαβελάνζε και ο Μπλάτερ ήταν νήπια μπροστά στον… επιστήμονα Ινφαντίνο

Δεν έχει προηγούμενο η απόφαση σκάνδαλο της ΦΙΦΑ στην περίπτωση του Μπαλογκάν κι αυτό επιβεβαιώνει όλους αυτούς που λένε ότι ο Ινφαντίνο έχει ξεφύγει με όλη τη σημασία της λέξεως.
Αλλιώς μάς τα έλεγε όταν ανέλαβε κι αλλιώς πορεύεται. Είτε τον πήρε τηλέφωνο ο Τραμπ είτε όχι.
Κανονικά το Βέλγιο δεν θα έπρεπε να κατέβει στο ματς με τους Αμερικάνους. Να ταράξει τα νερά. Δεν γίνεται ένας παίκτης να έχει αποβληθεί και ξαφνικά να του δίνεται συγχωροχάρτι. Αυτό ήταν μαχαιριά στην καρδιά του ποδοσφαίρου.
Λογικό ήταν να ξεσηκωθεί θύελλα διαμαρτυριών σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως λογικό ήταν ο παίκτης να… σέρνεται στο ματς με τους Βέλγους. Δεν άντεξε όλο αυτό που έγινε, αν και για εμένα κακώς τον χρησιμοποίησαν οι Αμερικάνοι διότι θα έπρεπε να το περιμένουν ότι θα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.
Το θέμα, όμως, είναι τι ξημερώνει με τον Ινφαντίνο. Διότι δεν είναι μόνο η ιστορία του Μπαλογκάν. Αλλά κι όσα έχουν γίνει στο Μουντιάλ με τις αποστολές του Ιράν και του Ουζμπεκιστάν, την περίπτωση του Σομαλού διαιτητή, ακόμα και το πώς ήρθε αυτό το 3-3 ανάμεσα σε Αυστρία και Αλγερία για να μείνει έξω το Ιράν. Πολλά λέγονται και γράφονται.
Εννοείται ότι η ΦΙΦΑ κάνει ό,τι θέλει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει ένα φρένο. Όχι μόνο από την ΟΥΕΦΑ που ύψωσε ανάστημα στην υπόθεση Μπαλογκάν, αλλά κι από όλους όσους βλέπουν τι γίνεται και μπορούν να μιλήσουν και να αντιδράσουν.
Εδώ και χρόνια γράφω ότι η μεγαλύτερη παράγκα είναι της ΦΙΦΑ. Ο Χαβελάνζε και ο Μπλάτερ ήταν νήπια μπροστά σε αυτόν τον Ινφαντίνο. Επιστήμονας στο… είδος του είναι ο άνθρωπος.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...