Τελευταία νέα
Κωδικός «Η ψήφος περνά από την… τσέπη» – Εκλογικοί σχεδιασμοί πίσω από το οικονομικό πακέτο της κυβέρνησης Βουλή: Το παρασκήνιο στις άρσεις ασυλίας-Ο Καραμανλής, η ένταση, τα “πηγαδάκια” και τα… “περίεργα” Πιερρακάκης: Στην πραγματικότητα βοηθάμε τον κόσμο να σταθεί στα πόδια του – Τα μέτρα είναι στοχευμένα Ό.Κεφαλογιάννη: Συνάντηση με την ευρωβουλευτή και πρόεδρο της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού Ελίζα Βόζεμπεργκ Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η πυρηνική ενέργεια είναι κρίσιμη για τη στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης» Κουτσούμπας από Λέσβο: Αυτό που ζουν οι κτηνοτρόφοι είναι έγκλημα που έχει την υπογραφή της κυβέρνησης και την σφραγίδα της ΕΕ Τη στρατηγική του «σκληρού ροκ» επιλέγει ο Ανδρουλάκης Α.Σδούκου: Έχουμε αλλαγή παραδείγματος – Κοινωνική ενίσχυση με τις δικές μας οικονομικές δυνάμεις Βενιζέλος: Πρέπει να επιδιώκουμε σταθερότητα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις Δ.Κουτσούμπας: Στήριξη στον αγώνα των κτηνοτρόφων της Λέσβου και των οικογενειών τους για την επιβίωση Πιερρακάκης: Έχουμε “πυρομαχικά”- Κρατήσαμε έναν χώρο της τάξης των 200 εκατ. ευρώ Έντι Ράμα: Αιχμηρή απάντηση σε ερώτηση για τον Φρέντι Μπελέρη
Filathlos.gr

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Πισωγύρισμα για τον Παναθηναϊκό του Μπενίτεθ η απογοητευτική εμφάνιση στο τελευταίο clasico στη Λεωφόρο

Στον Παναθηναϊκό τίποτα δεν μου προκαλεί έκπληξη. Ούτε το  νέο λάθος του Γεντβάι, ούτε η ανικανότητα στη δημιουργία φάσεων, αλλά ούτε και η απίστευτη δήλωση του Μπενίτεθ ότι είναι επίτευγμα για τους πράσινους η κατάκτηση της τέταρτης θέσης.
Στον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου μπορείς να δεις τα πάντα. Δεν έχει καμία σημασία πόσα λεφτά μπαίνουν στην ομάδα, αλλά τι προπονητή έχεις και τι παίκτες παίρνεις.
Αυτός ο Παναθηναϊκός πρώτα χρειάζεται γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή σε θέματα νοοτροπίας και μετά σοβαρή ενίσχυση με πρώτη και καλύτερη την άμυνα. Εκτός από τον Ινγκασον απαιτούνται παίκτες από το πάνω ράφι σε όλες τις άλλες θέσεις.
Κι ασφαλώς χρειάζεται κεντρικό χαφ κι ένα ακόμη σέντερ φορ, έτσι ώστε να απελευθερωθεί ο Τετέι, διότι το παιδί χαραμίζεται ως κλασικός φορ και δεν μπορεί να αναδειχθεί.
Σε κάθε φάση πέφτει στο έδαφος και η εικόνα του δεν είναι ωραία. Αδικείται αυτό το παιδί για τα προσόντα που έχει.
Όσον αφορά τον Μπενίτεθ φροντίζει να κάνει ό,τι πρέπει για να απομακρυνθεί από τον πράσινο πάγκο. Δε είναι μόνο η δήλωση, αλλά ο τρόπος που κατεβάζει την ομάδα του.
Η χθεσινή εμφάνιση στο τελευταίο clasico ήταν απογοητευτική και πισωγύρισμα που χρεώνεται στον προπονητή, ο οποίος δεν έχει φρέσκες ιδέες και δεν έκανε το παραμικρό για να σπρώξει την ομάδα να σκοράρει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.
Δέχομαι ότι ο Ισπανός έχει σφίξει την ομάδα και γενικά την έχει βελτιώσει, όμως όχι σε τέτοιο βαθμό που να υποχρεώνει τον Αλαφούζο να πει με σιγουριά ότι “με αυτόν θα πορευτούμε και τη νέα σεζόν”.
Αυτή τη στιγμή το κλίμα είναι βαρύ για τον Μπενίτεθ και ανεξάρτητα το τι θα γίνει με τον προπονητή είναι επιβεβλημένες οι στοχευμένες μεταγραφές. Διαφορετικά ο Παναθηναϊκός και του χρόνου θα είναι μία από τα ίδια.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...