Τελευταία νέα
Η Αμάλ Αλαμουντίν συναντήθηκε με το ζεύγος Μητσοτάκη στο Μαξίμου [εικόνες] Ανατροπή από την Ιερά Σύνοδο: Ανακαλεί την τιμητική διάκριση στον Αμβρόσιο Οχι όπως τότε! Υπέρ βωμών και Διγενή Κυριάκου Μ. Χατζηγιαννάκης: «Στα βράχια» η χώρα με Μητσοτάκη – Στόχος η ήττα της Ν.Δ., «πατριωτική εισφορά» στο 1% και μέτρα για τους συνταξιούχους Οι Duran Duran γίνονται… γραμματόσημα: Η συλλεκτική σειρά από τα Βρετανικά Ταχυδρομεία Γιώργος Μαζωνάκης: Τι κατέγραψε η αυτοψία του ΙΣΑ στο ιατρείο του Κολωνακίου – Τα μηχανήματα, οι άδειες και ο έλεγχος του 2025 Κωνσταντοπούλου από τη ΔΕΘ: «Η Πλεύση Ελευθερίας είναι η λύση – Δεν παίζουμε βρώμικα όπως άλλοι» Επικίνδυνη κλιμάκωση στην Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι κατέλαβαν στρατηγική πόλη και λιμάνι Γιώργος Μαζωνάκης: Ποια είναι η γιατρός που ανέλαβε τη θεραπεία πλασμαφαίρεσης Θάνατος Μαζωνάκη: Φύλλο και φτερό από το ελληνικό FBI το ιατρείο – Βρέθηκαν δύο μηχανήματα πλασμαφαίρεσης Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην Βελίνα Κορινθίας – Σηκώθηκαν δύο αεροσκάφη
Filathlos.gr

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Στον Παναθηναϊκό ήρθε η ώρα των πράξεων…

Σε μια χθεσινή ανάρτησή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραδέχθηκε ότι έχει κάνει λάθη και θα πρέπει να προχωρήσει στις πράξεις. Κι έτσι είναι.
Αυτό, άλλωστε, περιμένει ο κόσμος του Τριφυλλιού που έχει μπουχτίσει από αναρτήσεις, δηλώσεις και μεγάλα λόγια. Όχι μόνο από τον ιδιοκτήτη, αλλά και από τον Αταμάν, τους παίκτες, μέχρι και τις γυναίκες τους. Όπως χθες τοποθετήθηκε άστοχα η σύζυγος του Ναν για την κούπα του Ολυμπιακού.
Όλα αυτά δεν συνάδουν με το μεγαλείο του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Κι αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν μέσα στον Οργανισμό. Όσο λιγότερο μιλάς τόσο το καλύτερο. Πρώτα πρώτα για εσένα.
Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο κλαμπ και θα παραμείνει όσο ο Γιαννακόπουλος διατηρεί την οπαδική του φλόγα και τη δίψα η ομάδα του να είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο. Για να τα καταφέρει, όμως, θα πρέπει να δει διαφορετικά το κομμάτι της επικοινωνίας γενικότερα.
Κι ασφαλώς να τραβήξει αυτιά και να πάρει μέτρα. Αν χρειαστεί ας διώθει κιόλας.
Πάρτε για παράδειγμα τον Ντέιβιτς. Δεν είναι εικόνα αθλητή να ταξιδεύει συνεχώς και με τη συμπεριφορά του να αδειάζει τους πάντες και τα πάντα. Ο οπαδός βράζει, υποφέρει και ο Ντέιβις κάνει τα τρελά του. Από ένα… παιδικό παιχνίδι όπως χαρακτήρισε το μπάσκετ και του απάντησε κατάλληλα ο Κουτλουάι.
Άλλο ο παίκτης Ντέιβις, που δεν είδα και κάτι το φοβερό, κι άλλο ο άνθρωπος που δεν έχει καταλάβει πού ήρθε και ποια φανέλα φοράει.
Ο  Παναθηναϊκός, λοιπόν, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει την ήρα από το στάρι. Να προσπαθήσει να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και μετά να τα βάλει κάτω και να εξετάσει πώς θα γίνει καλύτερος και θα ανταγωνιστεί τον αιώνιο αντίπαλό του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...