Τελευταία νέα
Πιερρακάκης: Ποια θέματα κυριάρχησαν στη συνεδρίαση της G7 Το «ευχαριστώ» του Αντόνιο Κόστα για την παραχώρηση του ελληνικού πρωθυπουργικού αεροσκάφους που τον μετέφερε στον Περσικό Στο ΔΝΤ ο Πιερρακάκης: «Ανθεκτικότερη η Ευρώπη, αλλά παραμένει ευάλωτη στα ενεργειακά σοκ» Ευτύχης Αρχοντάκης: Ο Χανιώτης γιατρός που χειρούργησε τον Γιώργο Μυλωνάκη είναι «σωτήρας» πολλών ασθενών Επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Ν.Ανδρουλάκης στο εναρκτήριο συνέδριο Global Progressive Mobilization στη Βαρκελώνη Τηλεφωνικές επικοινωνίες Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Μητσοτάκης μίλησε με τον Νετανιάχου και με τον Πρόεδρο του Λιβάνου: Σημαντικό να διατηρηθεί η εκεχειρία Πιερρακάκης στους G7: Αν η ενέργεια αποτελεί τον σημερινό περιορισμό, η τεχνητή νοημοσύνη είναι ο πολλαπλασιαστής του αύριο Λιάνα Κανέλλη για Γιώργο Μυλωνάκη: Καταλαβαίνω τι είναι να «σκάει» κανείς από προσωπικές επιθέσεις Σε τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα social και τους ανήλικους συμμετείχε ο Κ. Μητσοτάκης Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη
Filathlos.gr

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Τα δεδομένα για Ταρέμι και Αντρέ Λουίς

Είναι απόλυτα φυσιολογικό το όνομα του Ταρέμι να συζητείται στα μεγαλύτερα γραφεία μάνατζερ στην Ευρώπη.
Να είστε σίγουροι ότι εκτός από τη Νότιγχαμ κι άλλες ομάδες έχουν βάλει στο μάτι τον Ιρανό επιθετικό που και στον Ολυμπιακό είναι εντυπωσιακός. Ακόμα και ως δεύτερος σέντερ φορ.
Το αν θα φύγει θα εξαρτηθει από το τι θα κανει ο Ολυμπιακός με Λεβερκούζεν, Αγιαξ κι ασφαλώς ποια θα είναι η επιθυμία του παίκτη.
Ο Ταρέμι θέλει να παίζει βασικός – κι αυτός είναι λογικότατο – όμως δεν προκύπτει ότι έχει θέμα με τον Μεντιλίμπαρ η, κάποιον άλλο μέσα στην ομάδα.
Αν τώρα η προσφορά της δεύτερης ομάδας του Μαρινάκη είναι τέτοια που ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να αρνηθεί, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, θα κινηθούν άμεσα και θα πάρουν άλλον φορ πίσω από τον Ελ Κααμπί.
Όσο για τα συνεχόμενα δημοσιεύματα στην Τουρκία περί Φρεντ, αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει τόσα πολλά χρήματα για ένα 32χρονο παίκτη.
Η Φενέρ θέλει να τον ξεφορτωθεί και από πέρυσι προσπαθεί να τον πουλήσει.
Και για τον Αντρέ Λουίς της Ρίο Αβε, ναι μεν μιλάμε για μία ακόμη ομάδα του Μαρινάκη, αλλά το ταμείο είναι διαφορετικό.
Δεν είναι δυνατόν ο Ουμπιακός να δώσει 15 εκατ. ευρώ, ούτε είναι σωστό αυτό που λέγεται ότι ο Μαρινάκης τα βγάζει από τη μία τσέπη και τα βάζει στην άλλη. Ουδεμία σχέση τον ένα με το άλλο.
Ο Ολυμπιακός θα πάρει τον 23χρονο ακραίο μόνο αν δεν υπάρχει άλλη  ξένη ομάδα που να προσφέρει αυτά τα χρήματα.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλα διαπραγματευτικά όπλα, όπως η συνιδιοκτησία…

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...