Τελευταία νέα
Πυρκαγιά στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής – Μήνυμα 112 για ετοιμότητα, επιχειρούν και εναέρια μέσα Μελίδης: Επικρίσεις στην κυβέρνηση για κυβερνοασφάλεια, επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη και ακρίβεια Μύκονος: Συνελήφθη 30χρονος με φιξάκια κοκαΐνης, κεταμίνης, κάνναβη και παραισθησιογόνα μανιτάρια Ανάμεσα σε δύο εξουσίες To «Όχι» των δικηγόρων στην ΚΥΑ της… ντροπής: Αρνούνται το bonus των 250€ για τις απελάσεις και την κρατική «εποπτεία» ΗΠΑ – Ιράν: Στις 11 Ιουλίου θα συνεχιστούν οι συνομιλίες, στο τραπέζι και τα πυρηνικά Πυρκαγιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Επιχειρεί και ελικόπτερο ΠΑΣΟΚ: ”Εξαιρετικά σοβαρό γεγονός, οι αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του Στέλιου Κούλογλου” Πώς «ροκάνισε» ο πληθωρισμός τις αυξήσεις των μισθών Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου δέκα στρέμματα Πυρά από την ΕΛ.Α.Σ για τη νέα ΚΥΑ: «Συνδέουν κοινωνικά ζητήματα με οικονομικά κίνητρα, θα την καταργήσουμε» Προκαλεί η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Γύφτοι είναι, θα αυτοκτονούσα» απάντησε σε υποθετική ερώτηση για τους Ρομά
Filathlos.gr

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Το θέμα στον Ολυμπιακό δεν είναι πια ο Φαλ, αλλά ο Ντόρσεϊ με τον Γουόκαπ που ζητούν αύξηση…

Είναι άδικο για τον Μουσταφά Φαλ να κατηγορείται από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού ότι πούλησε την ομάδα που έφαγε ψωμί για να πάει στον αιώνιο αντίπαλο.
Αυτό θα ίσχυε μόνο στην περίπτωση που οι πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν πρόταση ανανέωσης στον Γάλλο κι αυτός αρνιόταν. Και πάλι με προϋποθέσεις κι αστερίσκους, διότι ο Φαλ είναι επαγγελματίας κι αυτό που τον απασχολεί είναι το συμφέρον και το μέλλον του.
Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην συνεχίσει με τον Φαλ, ο πανύψηλος σέντερ είχε δικαίωμα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο Παναθηναϊκός έκρινε ότι του κάνει, οπότε οι δυο πλευρές δεν το πολυσκέφτηκαν κι αποφάσισαν να συνεργαστούν.
Όπως έχει γίνει με τόσους και τόσους μπασκετμπολίστες που στο παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα και των δυο ομάδων.
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι ολυμπιακοί τα έχουν βάλει με τον Φαλ, ο οποίος πραγματικά τα έδωσε όλα στην ομάδα του Πειραιά.
Ουδείς μπορεί να πει κακή κουβέντα για τον συγκεκριμένο αθλητή.
Το θέμα, άλλωστε, στον Ολυμπιακό δεν είναι πια ο Φαλ, αλλά ο Ντόρσεϊ με τον Γουόκαπ που ζητούν γενναία αύξηση στις αποδοχές τους…
Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, ο Ομπράντοβιτς εκτιμά ότι ο Φαλ θα βοηθήσει την ομάδα σε μια θέση που εδώ και χρόνια υστερούν οι πράσινοι. Ο Λεσόρ είναι μόνος του και ακόμα δεν έχει καταφέρει να επανέλθει εκεί που ήταν πριν τον σοκαριστικό τραυματισμό του.
Ο Φαλ, λοιπόν, μαζί μ’ έναν ακόμα ψηλό θα παίξουν κομβικό ρόλο στη νέα ομάδα του Ζοτς, ο οποίος δίνει τεράστια σημασία στο αμυντικό κομμάτι.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...