Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε πολιτική εκδήλωση έκανε απόψε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο ξενοδοχείο Electra στη Θεσσαλονίκη, εν όψει ΔΕΘ. Ο κ. Μυλωνάκης μετείχε σε πολιτική εκδήλωση στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους δημοσιογράφους, μετά τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του.
Ο Γιώργος Μυλωνάκης συνοδεύτηκε από τη σύζυγό του, Τίνα Μεσσαροπούλου. Αύριο πρόκειται να παραστεί στην ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και τη Δευτέρα αναμένεται να είναι παρών στον Πρωινό Καφέ στο Μαξίμου προκειμένου να επανέλθει σταδιακά στα καθήκοντά του.
Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού είχε υποστεί ρήξη ανευρύσματος στις 15 Απριλίου 2026. Ήταν μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, και από τότε ξεκίνησε μια μακρά διαδικασία νοσηλείας και αποκατάστασης. Αρχικά, μεταφέρθηκε και παρέμεινε στην εντατική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» έως τις 11 Μαΐου 2026 οπότε και έλαβε εξιτήριο προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία.
Στις 28 Μαΐου, σύμφωνα με το iefimerida.gr, επέστρεψε στην Ελλάδα και μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας, όπου παρέμεινε μέχρι και τις 14 Ιουνίου, συνεχίζοντας το πρόγραμμα αποθεραπείας του.
Μετά τις 15 Ιουνίου επέστρεψε στο σπίτι του και στην οικογένειά του και τώρα, έχοντας περάσει το καλοκαίρι τον απαραίτητο χρόνο με την οικογένειά του, επιστρέφει στα καθήκοντά του, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα, που θα παραστεί στον Πρωινό Καφέ, την καθιερωμένη σύσκεψη στο Μαξίμου.
Διαβάστε περισσότερα
