Τελευταία νέα
Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών ΠΑΣΟΚ: Ενστάσεις αντισυνταγματικότητας στο νομοσχέδιο για το νερό Meteo: Τα θερμά σημεία της πυρκαγιάς στην Κρύα Βρύση Ρεθύμνου [χάρτης] Επίθεση Σαμαρά σε Μιχαηλίδου: Επιτομή της woke ατζέντας οι δηλώσεις της για την οικογένεια Το «Αίνιγμα της Εικόνας» στη Χώρα Άνδρου Νέα φωτιά στον Ασώματο Ρεθύμνου – Σηκώθηκαν εναέρια μέσα, 112 για ετοιμότητα Πιο κοντά με τον ΣΥΡΙΖΑ οι Οικολόγοι Πράσινοι μετά τη συνάντηση με Δούρου Κόντρα ΠΑΣΟΚ και ΕΛΑΣ με φόντο τα οικονομικά των κομματών – Αλληλοκατηγορίες για «δανεικά και αγύριστα» και «μπροστινούς συμφερόντων» Αιχμές Ερης Ρίτσου για Γιώργο Χατζιδάκι: «Ο πατέρας μου δεν έγραψε ποίηση για να έχω εγώ προίκα» ΔΕΘ: Τσιμέντο στο πράσινο όραμα για μητροπολιτικό πάρκο – Ιστορική ευκαιρία «βλέπει» ο δήμαρχος Φωτιά στη Βοιωτία – Επιχειρούν τέσσερα εναέρια μέσα Ρένα Δούρου από τη Θεσσαλονίκη: Με συνεργασίες και όχι με μουσικές καρέκλες η ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ
Thepressproject.gr

Δήμος Αθηναίων: Vouchers για κλιματιστικά σε 100 ενεργειακά ευάλωτα νοικοκυριά

Vouchers για δωρεάν αγορά, μεταφορά και εγκατάσταση κλιματιστικών παρέδωσε ο Δήμος Αθηναίων σε 100 ευάλωτα νοικοκυριά, στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από ακραίες θερμοκρασίες και ενεργειακή φτώχεια, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο.Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται σε ένα πλαίσιο δράσεων του Δήμου Αθηναίων για την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας και την προστασία των ευάλωτων πολιτών από ακραίες θερμοκρασίες.
Τα κουπόνια παρέδωσε στους ωφελούμενους ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, τονίζοντας τη σημασία της δράσης για τη βελτίωση της καθημερινότητας των νοικοκυριών που πλήττονται περισσότερο από την περιβαλλοντική κρίση.
Με την παραλαβή του κουπονιού, κάθε δικαιούχος μπορεί να επισκεφθεί συνεργαζόμενο κατάστημα για τον προγραμματισμό της διαδικασίας προμήθειας. Η ενέργεια καλύπτει πλήρως τη δωρεάν προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση της συσκευής στην κατοικία από πιστοποιημένο τεχνικό.
Ο κ. Δούκας δήλωσε: «Σήμερα 100 οικογένειες της Αθήνας αποκτούν πρόσβαση σε μια ουσιαστική παροχή που βελτιώνει την καθημερινότητά τους. Με τα νέα κλιματιστικά υψηλής ενεργειακής απόδοσης προσφέρουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, μεγαλύτερη προστασία απέναντι στις ακραίες θερμοκρασίες και χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση».
Ταυτόχρονα, είπε ότι η πολιτική του Δήμου έχει ήδη υποστηρίξει πάνω από 1.000 νοικοκυριά μέσω απαλλαγών δημοτικών τελών, της Κάρτας Ενεργειακής Ωφέλειας και δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
 
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...