Τελευταία νέα
Μάχη εφ’ όλης της ύλης στη Βουλή: Ο Μητσοτάκης προβάλλει μεταρρυθμίσεις, ο Ανδρουλάκης ανεβάζει τους τόνους Νίκος Ανδρουλάκης: Τι θα πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο σκληρό μπρα ντε φερ στη Βουλή Βουλή: Ρυθμίσεις για υπαίθριο εμπόριο και επενδύσεις που υπάγονται σε καθεστώς κρατικών ενισχύσεων Μητσοτάκης: “Θεσμική φυγή προς τα εμπρός”-Απαντήσεις και συνταγματικές πρωτοβουλίες για τις διαχρονικές παθογένειες Βουλή: Σήμερα η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για το Κράτος Δικαίου Στη σκιά της περιπέτειας υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη η σύγκρουση Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή – Η πρόταση για αναβολή της συζήτησης και η απάντηση του Μαξίμου Ανδρουλάκης: Μετωπική σύγκρουση για ανάδειξη της προσωπικής ευθύνης Μητσοτάκη-Η στρατηγική στη σημερινή συζήτηση Το ιδεολογικό μανιφέστο Τσίπρα για τον πολλαπλασιασμό των δυνάμεων Αριστεράς και Κεντροαριστεράς Γιώργος Μυλωνάκης: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για την κατάσταση της υγείας του – Παραμένει στη ΜΕΘ μετά τη ρήξη ανευρύσματος Βουλή: Στις 11 η συζήτηση για το Κράτος Δικαίου-Σύγκρουση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για υποκλοπές-ΟΠΕΚΕΠΕ-Λαζαρίδη Στη σκιά της περιπέτειας του Γ. Μυλωνάκη η συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου Παύλος Μαρινάκης για Γιώργο Μυλωνάκη: «Είναι δυνατός, σύντομα θα είναι κοντά μας»
Agronews.gr

Δεδομένη η ενοποίηση των ταμείων της ΚΑΠ, τεχνικού χαρακτήρα οι όποιες διευθετήσεις, με εθνικούς πόρους η διάσωση επιδοτήσεων

Να απομακρυνθούν από τον γενικό κανονισμό για τα Εθνικά και Περιφερειακά Σχέδια (NRPP) τα αγροτικά άρθρα τα οποία θα καθορίσουν κρίσιμες έννοιες της νέας ΚΑΠ όπως ο ενεργός αγρότης και το όριο στις επιδοτήσεις (13-24 ευρώ/στρέμμα), ζήτησαν Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία με την υποστήριξη 14 κρατών μελών, ωστέ αρχικά να διασφαλιστεί ότι οι αποφάσεις για τον πρωτογενή τομέα θα λαμβάνονται αποκλειστικά από το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και όχι από άλλα θεσμικά σχήματα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...