Τελευταία νέα
Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 54χρονη για θανάσιμη παράσυρση γάτας «Χτύπημα» Κασσελάκη: Ζητά τρία έγγραφα για την απόσπαση της συζύγου Φαραντούρη εντός της ημέρας Πυρκαγιά στη βόρεια Κέρκυρα: Πνέουν δυνατοί άνεμοι Η Νέα Αριστερά ζητά παραίτηση Φαραντούρη: «Προκλητική η μετάθεση της συζύγου στην ΜΕΑ» ΕΛ.Α.Σ.: Ψηφιακό κάλεσμα συμμετοχής μέσω myelas.gr – «ανοίγει» την εγγραφή μελών η νέα πλατφόρμα Μαρκογιαννάκη: «Κύριε Γεωργιάδη, θα συνεχίσετε να καλύπτετε τον συκοφάντη σύμβουλό σας;» [βίντεο] Σοφιανός για φάρσα σε Ντόκο: Ταύτιση της κυβέρνησης με τους πολεμοκάπηλους σχεδιασμούς της Ουκρανίας «Ντόμινο» καθυστερήσεων στα δρομολόγια του προαστιακού λόγω φωτιάς δίπλα στις γραμμές Νίκος Σοφιανός: Κριτική στην κυβέρνηση για τις δηλώσεις Ντόκου και την εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία Στέλιος Κούλογλου για το Pegasus: «Πίσω από την παρακολούθησή μου φαίνεται ελληνικός δάκτυλος» – Σοβαρές αιχμές για την υπόθεση Πολιτικό σύστημα σε αναβρασμό Πυρκαγιά σε δασική έκταση στα Σπάτα – Ήχησε το 112
Basket.gr

Δενδρινός: «Μπορούμε να ονειρευόμαστε ακόμα και το πρωτάθλημα»

Ο γκαρντ της ΝΕ Μεγαρίδος, Κωνσταντίνος Δενδρινός, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Πριν τα τζάμπολ» του EOK WebRadio με την Αθηνά Πατρινού και τον Ραφαήλ Αλαγά. Αναλυτικά είπε:

Για το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας (04/04): «Ό,τι κάνουμε κάθε Σάββατο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και σε αυτό το ματς. Δε θα αλλάξουμε κάτι. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο και τις οδηγίες που μας δίνουν οι προπονητές μας. Θα πάμε με το σκεπτικό να κερδίσουμε και ύστερα θα σκεφτούμε τον αντίπαλο που θα μας έρθει στα play-offs».

Για το αν περίμεναν να κάνουν τέτοια πορεία στο πρωτάθλημα φέτος: «Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν στόχος μας αυτός εξ αρχής. Πηγαίναμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να φτάσουμε όπου μπορούσαμε καλύτερα. Έχουμε δημιουργήσει μια τρομερή παρέα στα αποδυτήρια, είμαστε μια πολύ “δεμένη” ομάδα και αυτό βγαίνει κάθε αγωνιστική».

Για το ότι με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορούν να βρεθούν ακόμα και στη 2η θέση: «Για να πω την αλήθεια, δεν κοιτάζουμε τη 2η θέση. Εμείς κοιτάζουμε να κερδίσουμε το αυριανό ματς και έπειτα το μυαλό μας είναι στο ματς της Τετάρτης, όποιος αντίπαλος κι αν έρθει. Δεν είχαμε πει στην αρχή της σεζόν πως η ομάδα θα πάει ν’ ανέβει. Σιγά-σιγά με το μπάσκετ που παίζουμε και το τρομερό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα αυτό βγαίνει προς τα έξω. Υπήρχε μια περίοδος που παίζαμε με επτά άτομα, αλλά εμείς εξακολουθούσαμε να το πιστεύουμε. Λέγαμε πως θα παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Αυτό μάς κράτησε στις δύσκολες στιγμές, όταν είχαμε διάφορες ατυχίες και τραυματισμούς. Με την προσθήκη του Παπαγεωργίου και του Καλιανιώτη είμαστε πιο γεμάτοι πλέον. Μπορούμε να ονειρευόμαστε ακόμα και το πρωτάθλημα. Γιατί να μην το πάρουμε; Νιώθουμε καλά, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Θα παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και που παίζουμε όλη τη χρονιά, χωρίς άγχος. Μόνο κερδισμένοι είμαστε, έχουμε κερδίσει πολλά φέτος».

Για το πού οφείλεται η προσωπική του εξέλιξη τη φετινή σεζόν: «Δούλεψα αρκετά το  καλοκαίρι, συν την ευκαιρία που μου έδωσε ο κόουτς Μάνταλος. Μου αύξησε τον χρόνο συμμετοχής και μου έδωσε περισσότερες ευθύνες στα παιχνίδια. Ήξερα τη λειτουργία της ομάδας από πέρυσι, καθώς είναι η δεύτερη χρονιά μου σε αυτήν. Ένιωσα πιο άνετα φέτος και με τους συμπαίκτες μου. Είναι η ευκαιρία που μου έδωσε ο κόουτς, σε συνδυασμό με την προσωπική δουλειά που έριξα το καλοκαίρι και κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Για τον ρόλο που του ανέθεσε ο κόουτς Μάνταλος φέτος: «Το καλοκαίρι που υπήρξε η επαφή με τον κόουτς δε μου ζήτησε κάτι παραπάνω. Μου είπε πως θα έχω πιο αναβαθμισμένο ρόλο και πως είναι ξεκάθαρα στο δικό μου χέρι πως θα το εξελίξω αυτό μέσα στη χρονιά. Εγώ με αυτό το σκεπτικό μπήκα. Δε μου είπε κάτι περισσότερο ή λιγότερο. Ούτε εγώ περίμενα να πάει έτσι η φετινή χρονιά, αλλά σιγά-σιγά πήρα την αυτοπεποίθηση που μπορεί να μην είχα στην Elite League. Με τα παιχνίδια και τις εμφανίσεις μου την απέκτησα».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη φετινή του παρουσία: «Ποτέ δε μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Για να φτάσεις ψηλά πρέπει πάντα να έχεις απαιτήσεις απ’ τον εαυτό σου, να συνεχίσεις να δουλεύεις και να γίνεσαι καλύτερος. Θεωρώ ότι μπορώ να δώσω κι άλλα».
Το άρθρο Δενδρινός: «Μπορούμε να ονειρευόμαστε ακόμα και το πρωτάθλημα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...