Τελευταία νέα
Πολάκης: «Ο Άδωνις είναι ντροπή για την χώρα – Καλούμε τον Μητσοτάκη να τον αποπέμψει» Κατέρρευσαν οι συνομιλίες για τα Γλυπτά του Παρθενώνα Εθνική: Πίστη Γιοβάνοβιτς για παραμονή στη League A – «Έχουμε πλειάδα φορ, θα χτυπήσουμε όλα τα ματς» Μαρτυρία-σοκ από γείτονα της ομήρου στη Νίκαια: Μέρες ακούμε ουρλιαχτά από τη γυναίκα [βίντεο] Βόλος: Συνελήφθη αστυνομικός που εισέπραττε ποσά «για να σβήνει κλήσεις της Τροχαίας» Politico: Η κυβέρνηση Τραμπ εξετάζει απαγόρευση εξαγωγών ντίζελ για 90 ημέρες – «Διάολε, κάτι πρέπει να γίνει…» Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν από το βήμα του ΟΗΕ: «Εάν επικαλείστε τον Χάρτη πρέπει πρώτα να τον εφαρμόζετε» Αλβανία: Συνελήφθη για σκάνδαλο διαφθοράς η επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών «ΓΕΩΒΑΣΗ»: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα που «χαρτογραφεί» τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις – Πώς λειτουργεί ΣΥΡΙΖΑ: Ντροπή για τη χώρα ο Γεωργιάδης- Να τον αποπέμψει ο Μητσοτάκης Ακρίτα για τα περί «μπάφου» του Άδωνι: Αρκετά πια, η χυδαιότητα είναι κυβερνητική εξαχρείωση Βίοι αντίθετοι στο Ουκρανικό: Έτοιμο το Κίεβο για εκεχειρία στη Μαύρη Θάλασσα, απρόθυμη η Μόσχα για παύση του πολέμου
Filathlos.gr

Δηλώσεις μεγάλης αγάπης του Αλμέιδα για τον Πινέδα

Για την επικείμενη επανασύνδεσή του με τον Ορμπελίν Πινέδα στη Μοντερέι αναφέρθηκε ο Ματίας Αλμέιδα, εξηγώντας γιατί ο Μεξικανός μέσος αποτελεί μία από τις σταθερές επιλογές του!
Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 30χρονο διεθνή, τονίζοντας τόσο τις αγωνιστικές του αρετές όσο και τον χαρακτήρα του.
«Η συμφωνία με τον Ορμπελίν δεν έχει κλείσει ακόμα. Είναι ένας παίκτης που ήθελα πολύ. Είναι ο παίκτης που έχω προπονήσει περισσότερο σε όλη μου την προπονητική καριέρα.
Νομίζω ότι τον έχω προπονήσει σε 240 αγώνες, κάτι τέτοιο. Είναι κρίμα που δεν τον πρόσεξαν, επειδή επιλέχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για τρία συνεχόμενα χρόνια.
Αυτό θα πρέπει να τους γεμίζει με υπερηφάνεια. Ένας Μεξικανός παίκτης που επιλέχθηκε τρεις συνεχόμενες φορές ως ο καλύτερος παίκτης σε μια μεγάλη διοργάνωση, στην οποία κέρδισε και το πρωτάθλημα.
Στην Ελλάδα, έλαβε αγάπη και την αναγνώριση που του αξίζει. Η ΑΕΚ έδωσε επίσης στον Ορμπελίν πολλά καλά πράγματα. Είναι ένας αγαπητός παίκτης των οπαδών και έχει μια υπέροχη ιστορία ως Μεξικανός στην Ελλάδα.
Είναι δυναμικός, ταπεινός, παίζει σε κάθε παιχνίδι, θέλει να βελτιώνεται, είναι καλός συμπαίκτης, εκπροσωπεί καλά τη χώρα του, έχει δημιουργήσει οικογένεια, είναι έξυπνος και έχει πολλά άλλα θετικά χαρακτηριστικά.
Γι’ αυτό προσπαθώ πάντα να τον παίρνω μαζί μου όπου κι αν πάω. Δεν του έχω μιλήσει ακόμα, πιστέψτε το ή όχι. Ανταλλάξαμε μόνο ένα μήνυμα»!

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...