Τελευταία νέα
Θεσσαλονίκη: Καταγγέλλουν επίθεση των ΜΑΤ σε αντιφασιστική κινητοποίηση για να προστατευτεί ο Κασιδιάρης Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αιγύπτιο ΥΠΕΞ – Τι συζήτησαν ΌΧΙ ! Στη Σοφία Αντωνίου το πρώτο βραβείο Νέου Σκηνοθέτη του Θεάτρου Τέχνης ΚΚΕ: Αναίτια και άγρια η επίθεση των ΜΑΤ στην αντιφασιστική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη Ζαχαριάδης σε Λατινοπούλου: «Δεν θα παραδώσουμε την 28η Οκτωβρίου σε όσους διαβάζουν επιλεκτικά την Ιστορία» Κακοκαιρία: Ηλικιωμένος απεγκλωβίστηκε με λέμβο από άνδρες της ΕΜΑΚ στον Πλατανιά Μαγνησίας [βίντεο] Λεπενιώτη για την απόρριψη της παράτασης θητείας της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας: Επιχειρείται αποφυγή διερεύνησης σκανδάλων Λεπενιώτη για τις καταγγελίες Κοβέσι: «Η απόφαση του Αρείου Πάγου υπονομεύει το έργο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας» Επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον ΥΠΕΞ της Αιγύπτου για την Ανατολική Μεσόγειο και το Συμβούλιο Ασφαλείας Ακρίβεια στα καύσιμα: Δύσκολο χειμώνα προβλέπουν οι επίτροποι της ΕΕ – Ανοιχτό το ερώτημα αν θα ληφθούν μέτρα Νέα Αριστερά: «Η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη λειτουργεί ως χορηγός του Κασιδιάρη – Να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες»
Filathlos.gr

Δημητρακόπουλος: «Τα “θεριά” όταν βρίσκονται μπροστά στην Εισαγγελία και τον νόμο γίνονται γατάκια»

Ο δικηγόρος της ΚΑΕ Αμαρουσίου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα» και μίλησε για το τεράστιο σκάνδαλο του ελληνικού μπάσκετ.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Τα ”θεριά” όταν βρίσκονται μπροστά στην Εισαγγελία και τον νόμο γίνονται γατάκια. Ακόμα είμαστε στην αρχή, η έρευνα συνεχίζεται. Τα αδικήματα με τα οποία κατηγορούνται οι έξι, αν καταδικαστούν, η ανώτερη ποινή είναι τα 10 χρόνια κάθειρξη.
Το γεγονός ότι κλήθηκαν σε απολογία με την έκδοση εντάλμματος σύλληψης, λέει πολλά. Είναι βαρύ μέτρο όταν ο ανακριτής λέει πως δεν θα τους καλέσω εδώ να απολογηθούν, αλλά θα εκδόσω ένταλμα σύλληψης. Υπάρχει και το ενδεχόμενο της προσωπικής κράτησης. Δεν ισχύει ότι δεν ανταποκρίθηκαν σε κλήτευση του εισαγγελέα και για αυτό συνελήφθησαν.
Κανείς δεν περιφρόνησε τον εισαγγελέα. Βγήκε ένταλμα σύμφωνα με τον κώδικα δικονομίας. Αυτό είναι το έσχατο δικονομικό μέτρο».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...