Τελευταία νέα
Ο Σιακαντάρης «καρφώνει» πάλι στελέχη της ΕΛΑΣ: Θλιβερές οι αναρτήσεις με Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη Μπέτις – Μπαρτσελόνα: Ο Μπερνάλ κουτούλησε τον Γιαμάλ και «έφαγε» κόκκινη κάρτα Γαλλία: Καταστράφηκε ολοκληρωτικά το δημαρχείο της Λιμόζ [βίντεο] Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: 6χρονος μπήκε στη μέση για να σώσει τη μαμά του Financial Times: Ο πλανήτης «υπνοβατεί» προς τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο – Τα τρία επικίνδυνα μέτωπα Ιταλία: Διαδηλώσεις και συγκρούσεις σε μεγάλες πόλεις – «Η αντιπολίτευση να καταγγείλει τη βία» λέει η Μελόνι Αλήθειες….με  ή χωρίς σχόλια (1). Γράφει ο Θοδωρής Μαράκης Ο Ζελένσκι αναζητά διέξοδο μετά το «άδειασμα» Τραμπ: Κυρώσεις, ντίζελ και Starlink στο επίκεντρο της κρίσης Αμερικανός γερουσιαστής κατηγορεί την Τουρκία για “τραμπούκικη συμπεριφορά” απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο Μαρινάκης για την ακρίβεια: «Οι μεγάλες κρίσεις απαιτούν γενναίες λύσεις» Μακρόν για κινητοποιήσεις: «Θα διωχθούν και θα τιμωρηθούν όσοι συμμετέχουν σε βανδαλισμούς» Πέθανε η Μιλού: Η σκυλίτσα που τρελαινόταν για τη θάλασσα και αγαπήθηκε από όλο το Tik Tok
Indicator.gr

Δημοσκόπηση GPO: Άνοδος για ΝΔ και ΕΛ.Α.Σ. – Υποχωρούν ΠΑΣΟΚ και «Ελπίδα»

Άνοδο για τη Νέα Δημοκρατία και την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛ.Α.Σ.) του Αλέξη Τσίπρα καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της GPO για την εφημερίδα «Παραπολιτικά», με το κυβερνών κόμμα να ενισχύει περαιτέρω το προβάδισμά του και την ΕΛ.Α.Σ. να διατηρείται στη δεύτερη θέση.
Στην εκτίμηση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 29,4%, αυξημένη κατά 0,8 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση (28,6%), ενώ η ΕΛ.Α.Σ. ανεβαίνει στο 16,3% από 15,1%.
Πτώση για ΠΑΣΟΚ και «Ελπίδα»
Αντίθετα, το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την πτωτική του πορεία, υποχωρώντας στο 11,5% από 12,4%, ενώ σημαντικές απώλειες καταγράφει και το κόμμα «Ελπίδα» της Μαρίας Καρυστιανού, το οποίο πέφτει στο 7,8% από 10,5%.
► Δημοσκόπηση-ανατροπή: Έπεσε στο 6,9% η διαφορά της ΝΔ από την ΕΛ.Α.Σ του Τσίπρα
Στις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, η Ελληνική Λύση καταγράφει 9,2%, το ΚΚΕ 9%, η Πλεύση Ελευθερίας 4,3%, το ΜέΡΑ25 2,9%, η Φωνή Λογικής 2,6%, η «Νίκη» 1,1% και ο ΣΥΡΙΖΑ 1,2%.
Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 26%, η ΕΛ.Α.Σ. 14,5% και το ΠΑΣΟΚ 10,2%, ενώ οι αναποφάσιστοι διαμορφώνονται στο 10,4%.
Η πλειοψηφία επιθυμεί πολιτική αλλαγή
Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει πρώτος με 33%. Ακολουθούν ο Αλέξης Τσίπρας με 24,9%, η Μαρία Καρυστιανού με 15,5% και ο Νίκος Ανδρουλάκης με 14,9%.
Παράλληλα, το 58,4% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι επιθυμεί πολιτική αλλαγή, έναντι 38,9% που προκρίνει τη σταθερότητα, ενώ η προοπτική δημιουργίας νέου πολιτικού φορέα από τον Αντώνη Σαμαρά εμφανίζει, σύμφωνα με τη μέτρηση, περιορισμένη απήχηση.
The post Δημοσκόπηση GPO: Άνοδος για ΝΔ και ΕΛ.Α.Σ. – Υποχωρούν ΠΑΣΟΚ και «Ελπίδα» appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...