Τελευταία νέα
Απάντηση Τσουκαλά σε Μαρινάκη: Αν ψάχνει συνεταίρους στη διατήρηση της μιζέριας και της παρακμής, να κοιτάξει αλλού Γιώργος Μαζωνάκης: Αναβάλλεται για την Παρασκευή η νεκροψία – Η οικογένεια ορίζει τεχνικό σύμβουλο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Καταγγελία για προβοκατόρικη επίθεση σε φοιτήτρια-συνδικαλίστρια Τσουκαλάς για Π. Μαρινάκη: «Αν ψάχνει συνεταίρους στη διατήρηση της μιζέριας και της παρακμής να κοιτάξει αλλού» Ομόλογα: «Ανταρσία» απέναντι στον Μπέσεντ Σφοδρή επίθεση Παύλου Μαρινάκη σε Αλέξη Τσίπρα: Να ζητήσει συγγνώμη ο «πρωθυπουργός των μουσαμάδων» Θάνατος Μαζωνάκη: Τι κατέθεσε η γιατρός για το επεισόδιο στο ιατρείο – «Δεν έχει ειδικότητα», λέει ο Πατούλης Βίντεο με τον 18χρονο Γιώργο Μαζωνάκη να τραγουδάει – «Έτσι θα σε θυμόμαστε εμείς οι συμμαθητές σου» Η απάντηση Καμμένου στον Τσίπρα μετά το καρφί για τον Μλάντιτς «Πάρτε πίσω την κατάργηση της γραμμής Καλαμαριάς (6) του ΟΑΣΘ» Μαρινάκης: “Αστεία η συζήτηση συγκυβέρνησης με τον Τσίπρα-Εγχειρίδιο πολιτικής απάτης” το πρόγραμμα  Σύγκρουση λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη: Εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 21χρονη – Τι λέει ο οδηγός του ΚΤΕΛ
Filathlos.gr

Διέλυσε την Σλόβαν Μπρατισλάβας η Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και με το επιβλητικό 6-1 ξεκίνησε φουριόζα στη League Phase του Champions League.
Οι Παριζιάνοι άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό. Ο Νούνο Μέντες εξαπέλυσε δυνατό σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Ουσμάν Ντεμπελέ εκτέλεσε για το 1-0.
Μόλις έξι λεπτά αργότερα ο Γάλλος χτύπησε ξανά. Έπειτα από ωραία ανάπτυξη της Παρί και σέντρα του Ντρο Φερνάντεθ, ο Ντεμπελέ πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-0.
Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είχε πλέον επιβάλει απόλυτα τον ρυθμό της και στο 31′ ο Ντεμπελέ μετατράπηκε σε δημιουργό, σερβίροντας στον Φεράν Τόρες, ο οποίος πέτυχε το 3-0. Μάλιστα, πριν από την ανάπαυλα ο Ντεμπελέ άγγιξε το χατ-τρικ, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι.
Η καταιγίδα συνεχίστηκε αμέσως μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους. Στο 47′ ο Ακλιούς κουβάλησε εξαιρετικά την μπάλα και τροφοδότησε τον Φεράν Τόρες, με τον Ισπανό να δημιουργεί τον απαραίτητο χώρο και να εκτελεί για το 4-0.
Ο Τόρες ολοκλήρωσε στη συνέχεια το προσωπικό του χατ-τρικ, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ και βάζοντας την υπογραφή του στην πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του με τη φανέλα της Παρί.
Η Σλόβαν Μπρατισλάβας κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Καμαρά, ο οποίος έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια από τα αριστερά και τελείωσε υποδειγματικά τη φάση, όμως η τελευταία λέξη ανήκε ξανά στους πρωταθλητές Ευρώπης.
Ο Φαμπιάν Ρουίθ πρόσθεσε το έκτο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 6-1, με την Παρί να μετατρέπει την πρεμιέρα της σε παράσταση και να στέλνει από νωρίς μήνυμα ότι παραμένει μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στη διοργάνωση.
Παρί Σεν Ζερμέν: Σαφόνοφ, Χακίμι, Ζάμπαρνι, Πάτσο, Μέντες, Φερνάντες, Βιτίνια, Ρουίς, Τόρες, Ακλιούς, Ντεμπελέ.
Σλόβαν Μπρατισλάβας: Τακάτς, Μπλάκμαν, Μπάριγιτς, Μάρκοβιτς, Κρουζ, Ποκορνί, Μαρτίνες, Ιμπραΐμ, Μπερσεγκιάν, Καμαρά, Σπόραρ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...