Τελευταία νέα
Ο Σιακαντάρης «καρφώνει» πάλι στελέχη της ΕΛΑΣ: Θλιβερές οι αναρτήσεις με Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη Μπέτις – Μπαρτσελόνα: Ο Μπερνάλ κουτούλησε τον Γιαμάλ και «έφαγε» κόκκινη κάρτα Γαλλία: Καταστράφηκε ολοκληρωτικά το δημαρχείο της Λιμόζ [βίντεο] Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: 6χρονος μπήκε στη μέση για να σώσει τη μαμά του Financial Times: Ο πλανήτης «υπνοβατεί» προς τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο – Τα τρία επικίνδυνα μέτωπα Ιταλία: Διαδηλώσεις και συγκρούσεις σε μεγάλες πόλεις – «Η αντιπολίτευση να καταγγείλει τη βία» λέει η Μελόνι Αλήθειες….με  ή χωρίς σχόλια (1). Γράφει ο Θοδωρής Μαράκης Ο Ζελένσκι αναζητά διέξοδο μετά το «άδειασμα» Τραμπ: Κυρώσεις, ντίζελ και Starlink στο επίκεντρο της κρίσης Αμερικανός γερουσιαστής κατηγορεί την Τουρκία για “τραμπούκικη συμπεριφορά” απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο Μαρινάκης για την ακρίβεια: «Οι μεγάλες κρίσεις απαιτούν γενναίες λύσεις» Μακρόν για κινητοποιήσεις: «Θα διωχθούν και θα τιμωρηθούν όσοι συμμετέχουν σε βανδαλισμούς» Πέθανε η Μιλού: Η σκυλίτσα που τρελαινόταν για τη θάλασσα και αγαπήθηκε από όλο το Tik Tok
Indicator.gr

Διαφωνίες στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή αρχηγού έως τον Ιανουάριο

Διαφωνίες καταγράφηκαν στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από το αίτημα του Παύλου Πολάκη να ξεκινήσει η διαδικασία για την εκλογή αρχηγού έως τον Ιανουάριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Πολάκης δήλωσε ότι η εκλογή αρχηγού αποτελεί τη μοναδική και τελική ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρότεινε τη σύγκληση συνεδρίου που θα ανακηρύξει υποψηφιότητες και θα ακολουθήσει η εκλογή αρχηγού και Κεντρικής Επιτροπής από τη βάση. Ωστόσο, η πλειονότητα των μελών της Πολιτικής Γραμματείας δεν συμφώνησε μαζί του.
Η πρόταση αυτή δεν βρίσκει σύμφωνους την πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας, Ρένα Δούρου, καθώς και τον γραμματέα του κόμματος, Νίκο Παππά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρένα Δούρου εξέφρασε αμφιβολίες για το κατά πόσο όλοι υπηρετούν με την ίδια αποτελεσματικότητα τη συλλογική ηγεσία. Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς φέρεται να δήλωσε ότι δεν προτίθεται να υπηρετήσει, ούτε ενίσχυση ασαφών αφηγήσεων, ούτε τη δυσλειτουργία εσωκομματικών διαδικασιών.
Ο Παύλος Πολάκης πάντως, άσκησε κριτική και για την δημοσκοπική και πολιτική εικόνα του κόμματος, δηλώνοντας ότι «δεν πάμε καλά». Πρόσθεσε ότι «η εικόνα που πάμε να παρουσιάσουμε στην Κ.Ε. ως Π.Γ. είναι επίπλαστη», ενώ μίλησε για «θολό πολιτικό μήνυμα» και ανέφερε ότι «η λεγόμενη συλλογική ηγεσία δεν ταιριάζει με την ελληνική πολιτική πραγματικότητα. Προσωπικά αρνούμαι να προσποιούμαι ότι δεν συμβαίνουν προβλήματα».

The post Διαφωνίες στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή αρχηγού έως τον Ιανουάριο appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...