Τελευταία νέα
Γάζα: Νέο φονικό ισραηλινό πλήγμα στο λιμάνι – Τουλάχιστον έξι νεκροί Τραγωδία στη Σίφνο: Τα απανθρακωμένα συντρίμμια του ελικοπτέρου – Νέα πλάνα Η νέα ελληνική κανονικότητα: Νέοι με πτυχία εξακολουθούν να κοιμούνται στο παιδικό τους δωμάτιο Ξεκίνησε η ιστορική δίκη της Meta – «Θα δείξουμε πώς Facebook και Instagram παγιδεύουν τα παιδιά» Ασφυκτικά γεμάτες οι φυλακές στη Σουηδία: Άρχισε «εξαγωγή» κρατουμένων στην Εσθονία Ο Σι Τζινπίνγκ στα… χωράφια του Τραμπ: Στηρίζει το δικαίωμα των κρατών της Λατινικής Αμερικής για ανεξαρτησία Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον κορυφαίο κοινωνιολόγο – «Φώτισε τη δομή της ελληνικής κοινωνίας και του κράτους» Πυρκαγιές: Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές – Πάνω από 150 τα «κόκκινα» κτίρια μέσα σε μια εβδομάδα Φθιώτιδα: Συνελήφθη άνδρας που πυροβολούσε τους… λαμπτήρες του δημόσιου φωτισμού Βραβεία MTV: Η «βασίλισσα» επιστρέφει: Η Madonna ξεπέρασε την Taylor Swift σε υποψηφιότητες  Κλιμακώνει η Τουρκία στο Αιγαίο: 25 παραβιάσεις και εμπλοκή με οπλισμένα F-16 ΔΥΠΑ: Συνελήφθη πολίτης που απείλησε εργαζόμενους στην Κηφισιά – Κατατέθηκε μήνυση εναντίον του
Filathlos.gr

Δουβίκας: «Σημαντικό να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους, να το δούμε σαν επίσημο»

Η Εθνική Ελλάδας κοντράρεται με την Ιταλία (7/6, 22:00) σε φιλικό παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο. Ο Τάσος Δουβίκας σε δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου μίλησε για την σημασία του αγώνα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δουβίκα:
Για το ότι ήταν ο δεύτερος σκόρερ στην Serie A και τι περιμένουμε για το αυριανό ματς: “Σίγουρα μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, έχουμε δουλέψει αρκετά. Είναι σημαντικό να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουμε και τον Σεπτέμβριο. Είναι φιλικό, αλλά πρέπει να το δούμε σαν επίσημο, θα συναντήσουμε πολλά τέτοια στους επόμενους αγώνες”.
Για το αν η νεανική Ιταλία θα παρουσιαστεί διαφορετική σε σχέση με την ιταλική συνταγή: “Σίγουρα θα έχουν διαφορετική εικόνα. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές που είναι πολύ υψηλού που επιπέδου που παίζουνε σε μεγάλες ομάδες, ασχέτως του ότι είναι μικροί. Θα διαφέρει σε σχέση με το πώς έπαιζε η Ιταλία σε σχέση με τα προκριματικά. Παραμένει μια μεγάλη ομάδα”.
Για την σημαντική σεζόν που είχε κι αν ένα τέλειο κλείσιμο θα ήταν ένα γκολ στα δίχτυα του Ντοναρούμα: “Φυσικά. Θα ήταν χαρά μου να σκοράρω αύριο. Είχαμε εκπληκτική σεζόν στην Κόμο, αλλά αύριο είναι διαφορετικό παιχνίδι. Ελπίζω να σκοράρει αύριο”.
Για το τι περιμένει για την επόμενη σεζόν και αν έχει προσμονή γι’ αυτή: “Πραγματικά ανυπομονώ. Προκριθήκαμε στο Champions League και πετύχαμε τον στόχο μας, οπότε ναι ανυπομονώ”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...