Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Indicator.gr

Δούκας: Παραδίδεται στους πολίτες η Βασιλίσσης Όλγας – Μπακογιάννης: Επιτέλους ξανά ανοιχτή

Μετά από χρόνια ταλαιπωρίας και καθυστερήσεων, οι εργασίες στη Βασιλίσσης Όλγας ολοκληρώθηκαν και σε λίγες μέρες παραδίδεται στους πολίτες της Αθήνας, σημειώνει σε ανάρτησή του στο X ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας. Το έργο, που παρέμενε στάσιμο για πάνω από τρία χρόνια, αναμορφώνει πλέον την περιοχή και δημιουργεί έναν σύγχρονο, πολυτροπικό δρόμο – στολίδι για την πόλη.
Η ανάρτηση του Χάρη Δούκα
Οι εργασίες στη Βασιλίσσης Όλγας επιτέλους ολοκληρώθηκαν! Σε λίγες μέρες παραδίδεται και επίσημα στους πολίτες! Η ταλαιπωρία των Αθηναίων έφτασε στο τέλος της. Από τα 6 χρόνια που παρέμενε κλειστή, τα 3,5 δεν γινόταν καθόλου έργο. Εμείς, όμως, αναδείξαμε την ολοκλήρωση των εργασιών ως προτεραιότητα ήδη από την προεκλογική περίοδο και μέσα σε δύο χρόνια δημιουργήσαμε έναν πολυτροπικό δρόμο, στολίδι για την Αθήνα. ΥΓ. Χαίρομαι που το έργο μας επικροτεί και ο κ. Μπακογιάννης.

Οι εργασίες στη Βασιλίσσης Όλγας επιτέλους ολοκληρώθηκαν!
Σε λίγες μέρες παραδίδεται και επίσημα στους πολίτες!
Η ταλαιπωρία των Αθηναίων έφτασε στο τέλος της.
Από τα 6 χρόνια που παρέμενε κλειστή, τα 3,5 δεν γινόταν καθόλου έργο.
Εμείς, όμως, αναδείξαμε την ολοκλήρωση των… pic.twitter.com/McEBT7V6dB
— Haris Doukas (@h_doukas) April 7, 2026

Μπακογιάννης: Η Βασιλίσσης Όλγας, όπως την ονειρευτήκαμε και τη δρομολογήσαμε, είναι επιτέλους ξανά ανοιχτή
Ο Κώστας Μπακογιάννης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Ψηλά», σε ανάρτησή του στο Instagram σημειώνει «Η Βασιλίσσης Όλγας, όπως την ονειρευτήκαμε και τη δρομολογήσαμε, είναι επιτέλους ξανά ανοιχτή. Όχι απλώς ένας δρόμος. Ένας νέος ζωντανός δημόσιος χώρος που αναδεικνύει το μεγαλείο της Αθήνας από το Καλλιμάρμαρο μέχρι την Ακρόπολη και ενώνει το Ζάππειο και τον Εθνικό Κήπο μέχρι τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.  Ελάτε να τον ανακαλύψετε», σχολίασε σε ανάρτησή του ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
 

 

View this post on Instagram

 
A post shared by Kostas Bakoyannis (@kostasbakoyannis)

The post Δούκας: Παραδίδεται στους πολίτες η Βασιλίσσης Όλγας – Μπακογιάννης: Επιτέλους ξανά ανοιχτή appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...