Τελευταία νέα
Γ. Μουλκιώτης: Παταγώδης αποτυχία της Κυβέρνησης για την ΛΑΡΚΟ Το ΠΑΣΟΚ διαψεύδει τον Παππά για τα περί προσυνεννόησης επί της πρότασης δυσπιστίας Άγρια κόντρα Φαραντούρη με Πορτοσάλτε στον τηλεοπτικό αέρα – «Εκπροσωπείς τον χυδαίο λαϊκισμό» – «Δείξε σεβασμό» Κωνσταντοπούλου σε Κ. Καραμανλή: «Μη γελάτε. Μας κουνάτε το κεφάλι. Θα μας κουνήσετε και το δάχτυλο στο τέλος» Live: Σήμερα η ψηψοφορία για την πρόταση δυσπιστίας – Τι θα πει ο πρωθυπουργός Live: Ολοκληρώνεται με τις ομιλίες των πολιτικών η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας – Γαλάζια προκλητικότητα κι αλαζονεία Σόου Φωτήλα κατά ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: «Είστε κότες» Ντράπηκε η ντροπή: Όταν οι βουλευτές της ΝΔ καταχειροκρότησαν τον Κ. Αχ. Καραμανλή Το ΠΑΣΟΚ διαψεύδει τον Νίκο Παππά για τα περί προσυνεννόησης επί της πρότασης δυσπιστίας – «Φαντασιώσεις» LIVE Βουλή: Πρόταση δυσπιστίας – Τρίτη μέρα – Τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών – Ονομαστική ηλεκτρονική ψηφοφορία Ανακοινώνονται οι υποψήφιοι που θα «κονταροχτυπηθούν» για μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Γερουλάνος: «Όταν μία Κυβέρνηση δεν κοιτάζει με ειλικρίνεια τα λάθη της, «μπαζώνει» ενοχές»

Δράσεις στις οποίες συμμετείχε η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ

Σεπτέμβριος 19,2021

Δράσεις και Συναντήσεις στις οποίες συμμετείχε η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ:

Τετάρτη 08 Σεπτεμβρίου 2021:

• Επίσκεψη του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Στεργίου στο Lab40, τον επιταχυντή νεοφυών επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Δράμας. Από τη Γραμματεία συμμετείχαν ο Περιφερειακός Συντονιστής Γιάννης Ρουκάς και η Σύνδεσμος της Γραμματείας για το νομό Δράμας Νικολέτα Εμμανουηλίδου.

Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου 2021:

• Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021 του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στο ξενοδοχείο Pomegranate Wellness Spa Hotel στη Νέα Ποτίδαια. Τη Γραμματεία εκπροσώπησε ο Περιφερειακός Συντονιστής Γιάννης Ρουκάς.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021:

• Συνάντηση του Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων Άκη Μπάφα & του Περιφερειακού Συντονιστή Γιάννη Ρουκά με τον Πρόεδρο της Πανελλαδικής Ένωσης Ραδιοταξί κ. Σάκη Μαυρίδη & το μέλος της ένωσης κ. Πέτρο Αθανασιάδη.

• Επίσκεψη του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Στεργίου στο ΕΚΕΤΑ – Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης. Συμμετείχε κλιμάκιο της Γραμματείας αποτελούμενο από τον Γραμματέα Άκη Μπάφα, τον Τομεάρχη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Ψηφιακού Μετασχηματισμού Μύρωνα Φλουρή, τον Συντονιστή Θεματικής Ενότητας Ανασυγκρότησης Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας στη μετά Covid-19 εποχή Κλεόβουλο Θεοτόκη, τον Συντονιστή Θεματικής Ενότητας Χρηματοδότησης της Επιχειρηματικής Καινοτομίας Φραγκίσκο Θεοφύλακτο & τον Περιφερειακό Συντονιστή Γιάννη Ρουκά.

• Συνάντηση του Γραμματέα Παραγωγικών τομέων Άκη Μπάφα & του Περιφερειακού Συντονιστή Γιάννη Ρουκά με την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδος κ. Μάγδα Χουρίδου.

• Συνάντηση με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ). Τον ΣΕΒΕ εκπροσώπησαν ο εκτελεστικός Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Χασάπης και ο Οικονομικός Επόπτης κ. Σίμος Διαμαντίδης. Τη Γραμματεία εκπροσώπησαν ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Άκης Μπάφας, ο Περιφερειακός Συντονιστής Γιάννης Ρουκάς και ο Συντονιστής Θεματικής Ενότητας Συμπράξεων Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα, Νίκος Λεβετσοβίτης.

• Συνάντηση με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ). Το ΒΕΘ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Τάσος Καπνοπώλης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Βιοτεχνών κ. Χρήστος Γκίνης. Τη Γραμματεία εκπροσώπησαν ο Γραμματέας Παραγωγικών τομέων Άκης Μπάφας, ο Περιφερειακός Συντονιστής Γιάννης Ρουκάς και ο Συντονιστής Θεματικής Ενότητας Συμπράξεων Δημοσίου & Ιδιωτικού τομέα, Νίκος Λεβετσοβίτης.

• Συνάντηση με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ). Το ΕΒΕΘ εκπροσώπησε ο Α’ Αντιπρόεδρος Μανώλης Βλαχογιάννης και τη Γραμματεία εκπροσώπησαν ο Γραμματέας Παραγωγικών τομέων Άκης Μπάφας, ο Περιφερειακός Συντονιστής Γιάννης Ρουκάς και ο Συντονιστής Θεματικής Ενότητας Συμπράξεων Δημοσίου & Ιδιωτικού τομέα Νίκος Λεβετσοβίτης.

• Επιχειρηματικά βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος». Τη Γραμματεία εκπροσώπησε ο Περιφερειακός Συντονιστής Γιάννης Ρουκάς και ο Τομεάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Ψηφιακού Μετασχηματισμού Μύρωνας Φλουρής.

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021:

• Επίσκεψη και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του μηχανουργείου Αδελφοί Κεχαγιά στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Θεσσαλονίκης. Τη Γραμματεία εκπροσώπησαν ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Άκης Μπάφας, ο Περιφερειακός Συντονιστής Γιάννης Ρουκάς και η Σύνδεσμος της Γραμματείας για το Νομό Δράμας Νικολέτα Εμμανουηλίδου.

• Επίσκεψη και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Αδελφών Σαράντου Τεχνολειαντική στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Θεσσαλονίκης. Τη Γραμματεία εκπροσώπησαν ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Άκης Μπάφας, ο Περιφερειακός Συντονιστής Γιάννης Ρουκάς και η Σύνδεσμος της Γραμματείας για το Νομό Δράμας Νικολέτα Εμμανουηλίδου.

• Επίσκεψη και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης AIRBLOCK Αφοί Ακριτίδη στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Θεσσαλονίκης. Τη Γραμματεία εκπροσώπησαν ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Άκης Μπάφας, ο Περιφερειακός Συντονιστής Γιάννης Ρουκάς και η Σύνδεσμος της Γραμματείας για το Νομό Δράμας Νικολέτα Εμμανουηλίδου.

• Επίσκεψη και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Superalloys Engineering στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Θεσσαλονίκης. Τη Γραμματεία εκπροσώπησαν ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Άκης Μπάφας, ο Περιφερειακός Συντονιστής Γιάννης Ρουκάς και η Σύνδεσμος της Γραμματείας για το νομό Δράμας Νικολέτα Εμμανουηλίδου.

• Επίσκεψη & ξενάγηση στις spinout επιχειρήσεις του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ με την καθοδήγηση του Καθηγητή κ. Στέλιου Λογοθετίδη. Τη Γραμματεία εκπροσώπησαν ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Άκης Μπάφας και ο Περιφερειακός Συντονιστής Γιάννης Ρουκάς

• Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Αιμίλιος Ριάδης της ΔΕΘ Helexpo. Τη Γραμματεία εκπροσώπησε ο Τομεάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Ψηφιακού Μετασχηματισμού Μύρωνας Φλουρής.

• Ολομέλεια της Γραμματείας

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021:

• Επίσκεψη του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Στεργίου στη 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Από τη Γραμματεία συμμετείχαν ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Άκης Μπάφας, ο Περιφερειακός Συντονιστής Γιάννης Ρουκάς, ο Τομεάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Ψηφιακού Μετασχηματισμού Μύρωνας Φλουρής, ο Συντονιστής Θεματικής Ενότητας Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Μάριος Δράμαλης, ο Συντονιστής Θεματικής Ενότητας Ανασυγκρότησης Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας στη μετά Covid-19 εποχή Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο Συντονιστής Θεματικής Ενότητας Χρηματοδότησης της Επιχειρηματικής Καινοτομίας Φραγκίσκος Θεοφύλακτος, ο Συντονιστής Θεματικής Ενότητας Συμπράξεων Δημοσίου & Ιδιωτικού τομέα Νίκος Λεβετσοβίτης, η Σύνδεσμος της Γραμματείας για το Νομό Δράμας Νικολέτα Εμμανουηλίδου και η Υπεύθυνη Ομάδας Εργασίας Διαχείρισης Επαγγελματικών Ακινήτων Ιφιγένεια Βλαχογιάννη.

• Διαγωνισμός πράσινης καινοτομίας Greenathon – BeyondGreenTechnologies που διοργανώθηκε από τη Γραμματεία Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Τη Γραμματεία εκπροσώπησε ο Τομεάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Ψηφιακού Μετασχηματισμού Μύρωνας Φλουρής και ο Συντονιστής Θεματικής Ενότητας Χρηματοδότησης της Επιχειρηματικής Καινοτομίας Φραγκίσκος Θεοφύλακτος.

Διαβάστε επίσης...