Τελευταία νέα
Περιοδεία Κικίλια στην Κρήτη: Πού θα πάει, ποιους θα δει Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης – «Δε θα αφήσω κανέναν να αμαυρώσει την πορεία μου» Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης Γιώργος Μυλωνάκης: Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για την υγεία του, μειώνουν τα φάρμακα καταταστολής οι γιατροί Στο Ηράκλειο τη Δευτέρα ο Μητσοτάκης για το τέταρτο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας Σακελλαρίδης: Ζούμε διολίσθηση του κράτους δικαίου (vid) Πιερρακάκης από Ουάσιγκτον: Συντονίζουμε μέτρα και πολιτικές ως απάντηση στην ενεργειακή κρίση Ζαχαράκη για το σχολείο του αύριο:Η εκπαίδευση δεν πρέπει να ακολουθεί την εποχή, αλλά να τη διαμορφώνει Αθλιότητα: Η κυβέρνηση δεν θέλει να ανανεωθεί η θητεία της Πόπης Παπανδρέου – Σε σύγκρουση με Κοβέσι Στο Ηράκλειο τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το τέταρτο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας Αιχμηρός Πολάκης για Λαζαρίδη: Μακάριε αργείς, σου φωνάζει η Ντόρα ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη για Λαζαρίδη: Πόσο ακόμα θα διατηρεί το προσωπικό του ρουσφέτι;
Segas.gr

Δυνατές συμμετοχές στους Ηράκλειους Αγώνες στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν οι Ηράκλειοι Αγώνες Στίβου, που θα διεξαχθούν το Σάββατο (24/1) στο κλειστό γυμναστήριο των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη. Τη διοργάνωση έχει ο Ν.Γ.Σ. Ηρακλής σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητών Στίβου του Ηρακλή. Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Τάκη Πατρώνη.

Το ντεμπούτο τους στη σεζόν θα κάνουν αρκετά μέλη των εθνικών μας ομάδων, όπως οι Δημήτρης Χρυσάφης (6.66) και Θοδωρής Βροντινός (6.67) στα 60 μέτρα. Στην ίδια απόσταση έχει δηλωθεί και ο νεαρός Ρωμανός – Γιώργος Σταθούρος (6.88).

Δυνατός αγώνας αναμένεται στο μήκος γυναικών, με τις Μαρία Στεφανοπούλου και Ναταλία Μπέση να κυνηγούν από νωρίς μεγάλα άλματα. Η Στεφανοπούλου έχει ρεκόρ στον κλειστό στίβο 6,24 μ. από το 2024, ενώ η Μπέση έχει ρεκόρ 6,17 μ. από την ίδια χρονιά, ωστόσο προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις στη θερινή περίοδο του 2025 (ατομικό ρεκόρ 6,62 μ.). Στον ίδιο αγώνα θα συμμετάσχουν η 19χρονη Μαριάννα Ζαφειρίδου και η συνομήλική της Σοφία Τσαρσιταλίδου.

Η 21χρονη Ζωή Ράπτη θα αγωνιστεί στο τριπλούν γυναικών, εκεί όπου ξεχωρίζει και η 17χρονη Χριστίνα Δαμιανίδου.

Στα 60 μ. με εμπόδια ανδρών θα τρέξουν οι Γιάννης Καμαρινός και o πρωταθλητής των συνθέτων, Άγγελος Ανδρέογλου, ενώ στα 60 μ. με εμπόδια Κ20 ξεχωρίζουν οι Σταύρος και Γιάννης Τασκούδης.

Στο ύψος θα κάνει το ντεμπούτο του ο Πασχάλης Γεννίκης (2,11), στον πρώτο του αγώνα στην κατηγορία Κ23, ενώ ξεχωρίζει και ο Βασίλης Παπαοικονόμου.

Η Σοφία Καμπερίδου (8.58/7.67) ξεχωρίζει τόσο στα 60 μ. με εμπόδια, που είναι το βασικό της αγώνισμα, όσο και στα 60 μέτρα. Η αθλήτρια του Κώστα Χήτα θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του 2025. Η νεαρή Φανή Μαρκούλη (γεννημένη το 2010) θα τρέξει στα 60 μ., ενώ στην ίδια απόσταση ξεχωρίζουν ακόμη η Μάρθα Νεαμονίτη, η Κατερίνα Σχοινοχωρίτη και οι νεότερες Δέσποινα Καυκούλα, Ιωάννα Τσίγκα και Ιωάννα Τσερκέζη.

Τέλος, στο μήκος ανδρών ξεχωρίζουν ο Χρήστος Χήτας, ο Άγγελος Ανδρέογλου και ο 19χρονος Ανέστης Ισαακίδης.

Δείτε τις συμμετοχές και το πρόγραμμαThe post Δυνατές συμμετοχές στους Ηράκλειους Αγώνες στη Θεσσαλονίκη first appeared on ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...