Τελευταία νέα
Βουλή: «Όχι» στην άρση ασυλίας Πλεύρη-Θεοδωρικάκου και «ναι» στου Πολάκη, εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας Προκαλεί ο Φλωρίδης: Χαρακτηρίζει «επικίνδυνο» τον Τσίπρα και μιλά για «παντελή άγνοια» της διεθνούς πραγματικότητας Ο Παύλος Πολάκης υπέβαλε νέο υπόμνημα στην εισαγγελία για τον ΕΟΔΥ – «Το πάρτι ανομίας διαλύεται οριστικά» Ολ. Κεφαλογιάννη: Στο Τόκιο για τη διεθνή έκθεση τουρισμού “Tourism Expo Japan 2026” Φινλανδία – Σουηδία: Μαχητικά απογειώθηκαν για την αναχαίτιση ρωσικών αεροσκαφών Βουλή – Eπιτροπή Δεοντολογίας: “Ναι” στην άρση ασυλίας του Π. Πολάκη – “Όχι” για τους Θ. Πλεύρη και Τ. Θεοδωρικάκο Βουλή: «Όχι» στην άρση ασυλίας Πλεύρη και Θεοδωρικάκου – «Ναι» στην άρση ασυλίας Πολάκη Ουσιαστικός διάλογος εμπόρων και Δήμου Πειραιά ΠΑΟΚ: Η τριάδα των γκολκίπερ και το φιλικό Έκρηξη στην Πλάκα: «Είχαμε δηλώσει τρία άτομα, δεν ξέρω αν βγήκαν – Δεν έχουμε αέριο, ούτε μπουκάλες» λέει ο ιδιοκτήτης του Airbnb Βραβείο Δημοκρατίας των Αθηνών στον Πέδρο Σάντσεθ – Ο Χάρης Δούκας στη Μαδρίτη για την απονομή Μαχαίρωσαν 21χρονο στο κέντρο της Αθήνας – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Rednews.gr

Δυνατή πρόταση Ολυμπιακού για Μόουρα

Το όνομα του Φρανσίσκο Μόουρα εξακολουθεί να βρίσκεται στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού, με νέα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία να συνδέουν τον αριστερό μπακ της Πόρτο με τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με την πορτογαλική Record, η διοίκηση της Πόρτο δεν έχει δεχθεί μέχρι στιγμής επίσημη πρόταση για τον 27χρονο αριστερό οπισθοφύλακα. Ωστόσο, το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να καταθέσει προσφορά ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ, με στόχο να ανοίξει επίσημα τον κύκλο των διαπραγματεύσεων με τους «δράκους».

Η Record συνδέει, μάλιστα, την υπόθεση του Μόουρα με τις εξελίξεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα με το μέλλον του Μπρούνο Ονιεμαέτσι. Όπως αναφέρει, ο Νιγηριανός αριστερός μπακ έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Εφόσον προκύψει πώληση του Ονιεμαέτσι, οι Πορτογάλοι εκτιμούν ότι θα δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, γεγονός που θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες να προχωρήσει η υπόθεση του Φρανσίσκο Μόουρα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές, ωστόσο το όνομα του Πορτογάλου αμυντικού παραμένει σταθερά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το αν το ενδιαφέρον θα μετατραπεί σε επίσημη πρόταση και ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με την Πόρτο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...