Τελευταία νέα
ΕΛ.Α.Σ.: “Άφαντη η Παιδεία από την ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ”- Οι προτάσεις για σχολεία και εκπαιδευτικούς Κυψέλη: Προφυλακιστέοι για τη δολοφονία του βρέφους ο 43χρονος και η 38χρονη – Στη φυλακή και ο 26χρονος Ιράν: Καταρρίφθηκαν υποβρύχιο και εναέριο drone των ΗΠΑ μέσα και πάνω από τα Στενά του Ορμούζ Γεωργιάδης: Κατάντια η αίτηση του Πολάκη για ανάσυρση της δικογραφίας – «Α ρε Παύλο, κρίμα» ΕΛ.Α.Σ για φάρμακα κατ’ οίκον: «Το ερώτημα δεν είναι αν φτάνουν. Είναι πότε, σε τι κατάσταση, και σε πόσους» Νέες διευκρινίσεις από το Ισραήλ: Η «Ασπίδα του Αχιλλέα» θα έχει ελληνικό πηγαίο κώδικα Φ. Κουτεντάκης (ΕΛ.Α.Σ) : «Από πού θα έρθει η ανάπτυξη που υπόσχεται ο Μητσοτάκης;» O Δημήτρης Καλιαμπάκος στην «Εφ.Συν.»: «Μακάρι να μπορούσα να πω στους κατοίκους ότι δεν κινδυνεύουν» Στο Παρίσι ο Μητσοτάκης για τη διεθνή διάσκεψη κορυφής για το Διάστημα – Συνάντηση με Μακρόν και δείπνο στο Ελιζέ Μάνη: Σαράβαλο και το ασθενοφόρο που έστειλαν για αντικατάσταση – Έχει «γράψει» 460.000 χλμ. [εικόνες] Δύο χωριά της Βόρειας Εύβοιας ως ιδανικοί και οικονομικοί προορισμοί για τα Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη Ισραήλ: Υπό ελληνικό έλεγχο ο πηγαίος κώδικας του αμυντικού θόλου
Efsyn.gr

Δύο χωριά της Βόρειας Εύβοιας ως ιδανικοί και οικονομικοί προορισμοί για τα Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη

Ένας νέος δρόμος συνδέει πλέον με ασφάλεια τις ακτές και τα χωριά της βορειοδυτικής Εύβοιας, χαρίζοντας μας μία από τις ομορφότερες παραθαλάσσιες διαδρομές του νησιού.
Από το παραλιακό, ελαιοπαραγωγικό χωριό των Ροβιών μέχρι το γραφικό ψαροχώρι Ήλια, η διαδρομή ξεδιπλώνει εικόνες που μοιάζουν φτιαγμένες για τις πιο όμορφες φθινοπωρινές εξορμήσεις.
© Theo Athanasiadis/Views of Greece
Με τη συνδρομή του ταξιδιωτικού site viewsofgreece.gr, ακολουθούμε βήμα-βήμα αυτή την ξεχωριστή διαδρομή. Ανακαλύπτουμε παραλίες που έχουν αφήσει πίσω τους τη θερινή πολυκοσμία, κολυμπάμε σε ήσυχους κολπίσκους και απολαμβάνουμε τα ιαματικά νερά των θερμών πηγών που καταλήγουν στη θάλασσα, δημιουργώντας μία από τις πιο ιδιαίτερες εμπειρίες της περιοχής.
© Theo Athanasiadis/Views of Greece
Είναι αλήθεια ότι μεγάλο μέρος αυτής της ακτογραμμής, που βρέχεται από τα νερά του Βόρειου Ευβοϊκού Κόλπου, δοκιμάστηκε σκληρά από τις καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ετών. Επίσης, φέτος το καλοκαίρι, κατά διαστήματα, η εμφάνιση της μωβ μέδουσας επηρεάζει τις ανέμελες βουτιές. Το φθινόπωρο, όμως, αποκαλύπτει το πιο γαλήνιο πρόσωπο της περιοχής.
© Theo Athanasiadis/Views of Greece
Τα ηλιοβασιλέματα βάφουν τον Βόρειο Ευβοϊκό με χρυσαφένιες αποχρώσεις, οι ψαροταβέρνες απλώνουν τα τραπέζια τους πάνω στα βότσαλα και τα μονοπάτια των γύρω βουνών προσφέρουν όμορφους περιπάτους μέσα σε ένα τοπίο που συνεχίζει, πεισματικά, να αναγεννιέται.
© Theo Athanasiadis/Views of Greece
Δείτε ολόκληρο το οδοιπορικό από τα Χρόνια μέχρι τις Ροβιές και τα Ήλια, με χρήσιμες πληροφορίες για την κατάσταση του δρόμου, τις καλύτερες παραλίες, προτάσεις για στάσεις και φαγητό, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, διαβάζοντας το πλήρες άρθρο ΕΔΩ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...