Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία κακή εμφάνιση μέχρι το 35′, που οδήγησε στην εκτός έδρας ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο με 96-89, σε ένα παιχνίδι που το σύνολο του Εργκίν Αταμάν βρέθηκε να κυνηγάει ακόμη και διαφορές άνω των 20 πόντων.
Ελάχιστη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος δημοσίευσε δύο stories, όπου στο ένα έγραψε hashtag «DPGtime» και στο δεύτερο την ημερομηνία που έγινε το ματς (11/12/25) συνοδευόμενο με ένα δεύτερο hashtag που έγραψε «turnin gpoint».
Όπου «turning point» η έννοια μπορεί να είναι «σημείο καμπής» ή «κρίσιμη στιγμή» θέλοντας, ίσως, να τονίσει το πρόσωπο που έχει παρουσιάσει η ομάδα στα δύο τελευταία της παιχνίδια.
Filathlos.gr
