Τελευταία νέα
Καρανίκας κατά Αχτσιόγλου: Να κοιτάξει τα του οίκου της με τους τραμπούκους του κόμματός της Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στις 13 Μαΐου θα μεταβώ στην Άγκυρα» – Live οι δηλώσεις του από τη Σύνοδο Κορυφής Ηχητικό ντοκουμέντο – η απόλυτη κατάρρευση με ΝΔ: Αστυνομικός από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων μετά τη δολοφονία της Κυριακής: «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει» «Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει» λέει ο Αλέξης Γεωργούλης για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης Πειθαρχική έρευνα για την Εισαγγελέα Λάρισας που έβγαλε “λάδι” τον Τριαντόπουλο διέταξε η Αδειλίνη Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας Ο Αλέξης Τσίπρας στην μάχη των ευρωεκλογών! Παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου την Παρασκευή στον Ελληνικό Κόσμο ο ιστορικός ηγέτης της Αριστεράς Ο Παπανώτας εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας Με απόφαση Κασσελάκη μετά από το σάλο που προκλήθηκε και τα τελεσίγραφα εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας! Νίκος Παππάς: «Ακυρώνατε παραγγελίες των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και τώρα ξεπουλάτε τον εξοπλισμό τους. Να αποσύρετε αμέσως τη σχετική τροπολογία» Εκτός του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη

Δ. Κουτσούμπας:«Αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, με βάση την ομόφωνη απόφαση της Βουλής του 2015».

Μάιος 20,2021

Συνάντηση είχε σήμερα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας με τον πρέσβη της Παλαιστινιακής Αρχής.

Ο Δ. Κουτσούμπας σε δήλωσή του επισήμανε:  

«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό. Είναι απαράδεκτη η εξίσωση του θύματος με τον θύτη.

Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να διακόψει αμέσως τη στρατιωτική συνεργασία και τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το Ισραήλ, που συνεχίζει ξεδιάντροπα να δολοφονεί τον Παλαιστινιακό λαό.

Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, με βάση την ομόφωνη απόφαση της Βουλής του 2015».

Διαβάστε επίσης...