Η Εθνική Ανδρών θα επιστρέψει στο προσκήνιο τον Ιούνιο με το τρίτο παράθυρο στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2027. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ρουμανία εκτός έδρας (2/7) και την Πορτογαλία εντός (5/7).
Η αναμέτρηση με την Πορτογαλία θα φιλοξενηθεί στη Sunel Arena και οι εκπρόσωποι του Τύπου (δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, τεχνικοί) μπορούν να υποβάλλουν το αίτημα διαπίστευσής τους μέσω του media portal της FIBA με ένα κλικ ΕΔΩ.
Οι αιτήσεις διαπίστευσης θα πρέπει να υποβληθούν ως τις 28 Ιουνίου και αποκλειστικά μέσω της FIBA, όπως γίνεται σε κάθε παράθυρο και η ενημέρωση γι’ αυτές θα γίνει ως την 1η Ιουλίου.
Το άρθρο Εθνική Ανδρών: Διαπιστεύσεις για το παράθυρο Ιουνίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
Διαβάστε περισσότερα
