Τελευταία νέα
Γιαμάλ και Χάαλαντ μαζί στην κορυφή των πιο ακριβών παικτών του πλανήτη Κωνσταντόπουλος απειλεί Παπαδοπούλου με μηνύσεις Κυβέρνηση Τραμπ κατά Μαμντάνι για τα… μάτια της ICE: «Εάν καταργηθεί, ποιος θα αντιμετωπίζει τους εγκληματίες;» Ελλάδα στον ΟΗΕ: Καταδίκη των επιθέσεων των Χούθι και προειδοποίηση για την κλιμάκωση στην Υεμένη Τ.Θεοδωρικάκος: Η αγορά πρέπει να σεβαστεί ότι οι συνάνθρωποί μας που νίκησαν τον καρκίνο δικαιούνται ισότιμη νέα αρχή Ολυμπιακός: Ποδαρικό με νίκη στη Sunel Arena UEFA: Τιμωρία έδρας και πρόστιμα στη Σερβία για ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών στα ματς με Ελλάδα και Ολλανδία ΗΠΑ: Διαφοροποιείται ο Βανς σχετικά με τη ζωντανή μετάδοση εκτέλεσης – «Εγώ δεν θα την παρακολουθήσω» Ενεργειακή ακρίβεια: Τα πυρά του ΚΚΕ στην κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση Ακροδεξιά επίθεση στην Ελευσίνα: Παραδόθηκε ένας από τους δράστες – Σοκάρει η περιγραφή του θύματος Τεμπονέρας για το δυστύχημα στη Motor Oil: «Η ανθρώπινη ζωή δεν μπορεί να είναι το κόστος της κερδοφορίας» Τραμπ: Ο Πούτιν θα διοχετεύσει άμεσα 300.000 τόνους ντίζελ στην παγκόσμια αγορά – «Οι τιμές θα πέσουν σε επίπεδα ρεκόρ»
Libre.gr

ΕΛΑΣ σε Μαρινάκη για ΔΕΘ: Ο πρωθυπουργός τρέμει τη σύγκριση των υποσχέσεών του με τα πεπραγμένα του

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΑΣ σχετικά με τα σχόλια του Παύλου Μαρινάκη σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Μακεδονία, ότι αποτελεί απρέπεια η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει στη ΔΕΘ, μερικές μέρες νωρίτερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Δεν γίνεται να μη σχολιάσουμε την πρωτοφανή στα χρονικά απρέπεια του κ. Τσίπρα να επιθυμεί να προηγηθεί του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι θέμα τύπων, αλλά ουσίας. Η αλαζονεία είναι πάντοτε κακός σύμβουλος για έναν πολιτικό. Από εκεί και πέρα, Τσίπρας και πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, όλοι ξέρουμε πού οδηγεί. Η ιστορία είναι γνωστή», είχε δηλώσει ο κ. Μαρινάκης.

Στην απάντησή της η ΕΛΑΣ μεταξύ άλλων αναφέρει: «Το ότι ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει φέτος στα εγκαίνια της ΔΕΘ λίγες ημέρες μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, υπό κανονικές συνθήκες θα μπορούσε να εκληφθεί ως πλεονέκτημα, όπως πλεονέκτημα θεωρείται και στη βουλή, πάντοτε το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός μιλάει μετά τον αντίπαλό του.

»Ο κ. Μητσοτάκης όμως έχει τόσο μεγάλο έλλειμμα αυτοπεποίθησης που τίποτα δεν μπορεί να του δώσει πλεονέκτημα. Ακριβώς γιατί αυτό που τρέμει είναι η σύγκριση ανάμεσα στις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και τα πεπραγμένα του».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου σχετικά με τη παρουσίαση του προγράμματος της ΕΛΑΣ στις 2 του Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη από τον Αλέξη Τσίπρα, προδίδουν πρωτοφανή έλλειμμα αυτοπεποίθησης αλλά και  πανικό, από τη πλευρά του πρωθυπουργού. Και ο πανικός είναι πάντοτε κακός σύμβουλος.

Το ότι ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει φέτος στα εγκαίνια της ΔΕΘ λίγες ημέρες μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, υπό κανονικές συνθήκες θα μπορούσε να εκληφθεί ως πλεονέκτημα, όπως πλεονέκτημα θεωρείται και στη βουλή, πάντοτε το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός μιλάει μετά τον αντίπαλό του.

Ο κ. Μητσοτάκης όμως έχει τόσο μεγάλο έλλειμμα αυτοπεποίθησης που τίποτα δεν μπορεί να του δώσει πλεονέκτημα. Ακριβώς γιατί αυτό που τρέμει είναι η σύγκριση ανάμεσα στις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και τα πεπραγμένα του. Η σύγκριση ανάμεσα στη πολιτική αλήθεια και τη προπαγάνδα. Η σύγκριση ανάμεσα στην εντιμότητα και τη διαφθορά».

ΣΥΡΙΖΑ: “Από τις 30.000 χρυσές λίρες για την πριγκίπισσα Σοφία, στα 13 δισ. του Μητσοτάκη”

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...