Τελευταία νέα
Άδ. Γεωργιάδης: Αμερικανίδα συγκρίνει το σύστημα υγείας των ΗΠΑ με το ΕΣΥ και γκρεμίζει όλους τους μύθους Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος και επίσημα νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΚΟ της ΝΔ στη θέση του Μακάριου Λαζαρίδη ΝΔ: Νέος εκπρόσωπος της ΚΟ ο Δημήτρης Μαρκόπουλος Μητσοτάκης: Κατήγγειλε απόπειρα «δολοφονίας» Μυλωνάκη από το Documento -Τι απαντούν Βαξεβάνης, Φάμελλος Στρίμωξε ο Ανδρουλάκης τον τραγικό Μητσοτάκη: Απατηλά όνειρα ότι θα μείνετε πρωθυπουργός, ένα σχόλιο για τον εκβιασμό Ντίλιαν θα κάνετε; Δευτερολογία Ανδρουλάκη: «Ορμπανίσκος των Βαλκανίων ο Μητσοτάκης» Κουτσούμπας κατά Μητσοτάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ, υποκλοπές και κράτος δικαίου: «Είστε έκθετοι και δεν μπορείτε να το κρύψετε» Στον “Ευαγγελισμό” ξανά ο Μητσοτάκης – Τρίτη επίσκεψη στον Γιώργο Μυλωνάκη Φάμελλος: «Αδύναμος κι εκβιαζόμενος ο πρωθυπουργός» Κεραμίδα για τον Μακάριο Λαζαρίδη: Καλείται να επιστρέψει 235.024 ευρώ “Χεράτα” μεταφέρουν το μήνυμα οι νέες δημοσκοπήσεις στον Μητσοτάκη: “Όχι, στα πασχαλινά τραπέζια δεν συζητούσαν για τα για τα κινητά των παιδιών αλλά για τα σκάνδαλα και το πετσόκομμα από την ακρίβεια” – Νέο ταβάνι το 23,8% για τη ΝΔ Μητσοτάκης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν η μόνη που δεν ευχήθηκε στον Μυλωνάκη και η μόνη που υιοθέτησε τα fake news για την κόρη μου
Filathlos.gr

Ελλάδα-Ρουμανία: Με το μυαλό στον ημιτελικό η Εθνική πόλο

Διαδικαστικού χαρακτήρα είναι το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής πόλο ανδρών στη Β΄ φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Μετά τη νίκη της (15-13) επί της Ιταλίας, η εθνική ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει, όχι απλά την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση του ΣΤ΄ ομίλου, και απέναντι στη Ρουμανία (21/1, 21:30, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ) θα επιδιώξει απλώς να συνεχίσει το σερί νικών της στη διοργάνωση.
Ο Θοδωρής Βλάχος έχει ήδη στο μυαλό του τον ημιτελικό της Παρασκευής (23/1), όπου η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία και πιθανόν να κάνει κάποιες δοκιμές, ενώ το λογικό είναι να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής και να δώσει «ανάσες» στους παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο ως τώρα (Γκίλλας, Αργυρόπουλος και Γκιουβέτσης είναι οι τρεις με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, μεταξύ των παικτών γηπέδου).
Στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού επιστρέφει ο αρχηγός Ντίνος Γεννηδουνιάς, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία δύο αγωνιστικών που του επιβλήθηκε, μετά την αποβολή του στο ντέρμπι με την Κροατία.
Να σημειωθεί ότι το ματς είναι εξίσου αδιάφορο και για τη Ρουμανία, η οποία είναι οριστικά τέταρτη στον όμιλο και θα διεκδικήσει απέναντι στο Μαυροβούνιο την έβδομη θέση, έχοντας πετύχει τον αντικειμενικό στόχο της, δηλαδή το πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα, για δεύτερη σερί διοργάνωση.
Πιο πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όταν τέθηκαν αντιμέτωπες στην πρεμιέρα, με την Εθνική να επικρατεί εύκολα με 14-7.
Λίγο νωρίτερα (19:00, ΕΡΤ Sports 2) θα αρχίσει το ντέρμπι της Ιταλίας με την Κροατία, ο νικητής του οποίου θα συμπληρώσει την τετράδα των ημιτελικών.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...