Τελευταία νέα
Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση οφείλει να μην κάνει ούτε βήμα πίσω από τις εθνικές κόκκινες γραμμές  Τσουκαλάς: «Η κυβέρνηση να ζητήσει από την ΕΕ να επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία» Ραγίζει η γαλάζια βάση: Ο Σαμαράς οργανώνει νέο φορέα και χτυπά τη ΝΔ στα προπύργιά της Σάμος και Σκιάθος κάνουν φέτος την έκπληξη Μήνυση κατά του Τραμπ για τη «μηχανή» προνομιακής πληροφόρησης Τροχαίο στη Βούλα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το ταξί κάνει αναστροφή και πέφτει πάνω του η μηχανή «Έφυγε» ο δημοσιογράφος Γιάννης Τζούστας Η ψάρια του Σταύρου Θεοδωράκη στον Μύτικα Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 7χρονο κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από σκύλο Ιρλανδία: Έρευνες για το τροχαίο με τους πέντε νεκρούς εφήβους – Το επικίνδυνο challenge και οι κλοπές Χίος: Φωτιά σε αντιπροσωπεία μοτοσικλετών – Μεγάλες καταστροφές [εικόνες] Ψάθα: Νέα στοιχεία για τη σύγκρουση των ελικοπτέρων – Στο μικροσκόπιο το κρίσιμο 15λεπτο
Filathlos.gr

Ελλαδάρα φουλ για μετάλλιο και στο World Cup!

Η Εθνική πόλο ανδρών της Ελλάδας έπαιξε με τη… φωτιά κόντρα στο Μαυροβούνιο για τα προημιτελικά της τελικής φάσης του World Cup, αλλά κατάφερε να φθάσει στη νίκη με 14-13 και να πάρει την πρόκριση για την 4άδα, όπου και θα αντιμετωπίσει την Ιταλία!
Με ένα δυνατό ξεκίνημα στο ματς, η Εθνική προηγήθηκε με 7-3 στο πρώτο 8λεπτο του αγώνα με το Μαυροβούνιο και ουσιαστικά έβαλε από νωρίς τις “βάσεις” για να εξασφαλίσει το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά της τελικής φάσης του World Cup.
Οι Μαυροβούνιοι έβγαλαν αντίδραση, όμως στη συνέχεια μείωσαν σε 11-10 στο τέταρτο 8λεπτο της αναμέτρησης, με τον Σεμίρ Σπάχιτς να δίνει “ανάσα” στη “γαλανόλευκη” με δύο δικά του γκολ, βάζοντας την ομάδα του Βλάχου ξανά σε θέση οδηγού.
Έχοντας όμως και ένα ακυρωμένο γκολ μέσω VAR στο φινάλε του αγώνα, η Εθνική Ελλάδας είδε το Μαυροβούνιο να μειώνει ξανά στο γκολ, 14-13, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να απειλείται ουσιαστικά με την απώλεια της νίκης.
Η “γαλανόλευκη” πανηγύρισε έτσι, έστω και μετά από “θρίλερ”, την πρόκριση στα ημιτελικά της τελικής φάσης του World Cup και θα αντιμετωπίσει την Ιταλία το Σάββατο (25/7) στις 13:15 για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης.
Τα οκτάλεπτα: 7-3, 2-3, 3-4, 2-3.
Ελλάδα: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης 2, Αργυρόπουλος 4, Παπαναστασίου 1, Πούρος, Καλογερόπουλος 1, Αλαφραγκής 1, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης, Γαρδίκας, Ανδρεάδης, Σπάχιτς 2.
Μαυροβούνιο: Τζούροβιτς, Βούγιοβιτς, Τζ. Ράντοβιτς, Σλάντοβιτς 1, Μπανίτσεβιτς, Ουκρόπινα, Βούτσκοβιτς 1, Πέρκοβιτς, Σπάιτς, Μάτκοβιτς 2, Β. Ράντοβιτς 2, Ιλ. Ράντοβιτς, Στούπαρ 2, Γκοΐκοβιτς 5.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...