Τελευταία νέα
Βίκτορ Σανέγεφ: Γεννήτορας έκστασης! Ζαπορίζια: Ουκρανικοί βομβαρδισμοί κατέστρεψαν τον εξωτερικό εξοπλισμό τροφοδοσίας στον πυρηνικό σταθμό ΗΠΑ: Παραιτείται ο επικεφαλής της σωφρονιστικής διοίκησης του Τενεσί μετά την αποτυχημένη εκτέλεση της Κρίστα Πάικ Ο Ζαχαρός απολογείται μετά την εξοργιστική δήλωση για την Εριέττα Μόλχο: «Λάθος διατύπωση» Πειραιάς: Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να ενεπλάκη σε πυροβολισμούς με τον Αλκέτ Ριζάι στην Ανάβυσσο Πυροσβεστικά μέσα πλοίων: Το υπουργείο Ναυτιλίας έκλεισε τα αυτιά στις προειδοποιήσεις Ανδρουλάκης: “Ισχυρό ναυτικό έθνος χωρίς ισχυρή αλιεία δεν γίνεται”  Κουφονικολάκου: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παράγοντας αποσταθεροποίησης σε όλα τα επίπεδα Αποστολάκη: Τι δεν μας είπε ο Κυρ. Πιερρακάκης για 120 δόσεις και servicers Έκλεβαν αυτοκίνητα και μηχανές στην Αττική με τη μέθοδο «πατάκι» – Οκτώ συλλήψεις, πάνω από 350.000 ευρώ το κέρδος Μιλένα Αποστολάκη: Τι δεν μας είπε ο Κυρ. Πιερρακάκης για 120 δόσεις και servicers [βίντεο] Ιωαννίδης στην εκδήλωση της «Εστίας»: «Η Ελλάδα έχει κατακλυστεί από νούμερα-αχρηστοκράτες, προδιαγράφουν με αλαζονεία ένα σκοτεινό μέλλον για τη χώρα»
Libre.gr

“Ελπίδα για τη Δημοκρατία”: Στόχος είναι η Καρυστιανού

Ανακοίνωση εξέδωσε η «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» της Μαρίας Καρυστιανού, με αφορμή τον βομβαρδισμό δημοσιευμάτων για την αποχώρηση των 22 στελεχών από το Κίνημα.

Αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ φυλλορροεί,… στο ΠΑΣΟΚ τα εσωκομματικά «μαχαίρια» γυαλίζουν από μακριά, στη ΝΔ περισσότερα από 1.000 στελέχη και πολιτευτές της από παντού στην χώρα, έχουν ήδη μετακινηθεί στον Αντώνη Σαμαρά.

Στην πολιτική σκηνή της χώρας επικρατούν θυελλώδεις άνεμοι, αλλά… όλως περιέργως η πλειοψηφία των ΜΜΕ καθημερινά ασχολείται με ένα μέλος… από το Μεσολόγγι το οποίο αποχώρησε προχθές από το Κίνημα ”Ελπίδα για την Δημοκρατία”.

Διότι ο στόχος είναι το Κίνημα της Μαρίας Καρυστιανού και όχι το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας της απόλυτης διαπλοκής. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...